Frezya26 Bebeğim 6 buçuk aylık elimde doğal dut pekmezi var günde bir çay kaşığı versem olur mu ki? Siz nasıl kullanıyorsunuz ?
ezgikrby Frezya26 6. aydan 8. aya kadar çok az bi şekilde sadece keçiboynuzu pekmezi verdim şu an yeni üzüm pekmezi veriyorum yine az az o da grip olmuştu öksürüğünü falan kessin diye 🌼
1anne1bebegi Frezya26 ben hiç kan ilacı kullanmayıp günde 1 defa çay kaşığı ile keçiboynuzu pekmezi veriyordum. Şu an 1.5 yaş olacak ve şükürler olsun demir depoları çok iyi 🤲
Frezya26 1anne1bebegi ooo maşallah ne güzel ben demir ilacı kullanıyorum. Bakalım pekmez de vereceğim inşallah faydası olur
Mervetnl Frezya26 2,5 aylıktan beri veriyorum mamasını yemiyor başka türlü. 7 aylık yeni kestik daha. Doktorumuz ev yapımı önermedi bize marketten alın dedi.
Elvan1703 Dut pekmezi ve keçi boynuzu pekmezii veriyorum üzüm pekmezini çok sevmedi içmiyor arada veriyorum gene onu da
TunaGoktug Frezya26 soğuk sıkım olmasına dikkat edin geleneksel yöntemlerle yapılan pekmezler bebekler için zararlı