oguzturk Kızlar merhaba ilk defa anne oluyorum . Şuan bebeğim 6 günlük göğüs ucu gümüş kapağını aldım kullanıyorum fakat göğsümden süt o kapaktan sızıyor. Emzirirken de üstüm başım hep süt oluyor ıslak ıslak geziyorum bunun için bi çözümüz var mı ? Evde olduğum için sorun değil belki de ama dışarı çıktığımda ne yapacağım
mkayraa oguzturk benimde öyleydi canım göğüs pedleri var e bebekte bulabilirsin ondan al çok iyi oluyor
tugcecet oguzturk benimde öyle hem göğüs yaramda vardı hemde süt akıyordu bende göğüs kalkanı aldım philips aventin bir bak trendyoldan
aaksoy oguzturk benim de ilk zamanlar çok oluyordu şuan kızım 2.5 aylık sadece çok süt biriktiyse oluyor sabah mesela uykudan uyanınca. O da ilk zamanlardaki gibi değil. Ben de hep böyle mi devam edecek diyordum ama etmiyor meme de vücut da alışıyor duruma. Bebek de emmeye alışıyor. Süt bebeğin ihtiyacına göre geliyor bir süre sonra memelerin yumuşaması da normalmiş memeler terbiye oldu denirmiş. Ben hastaneye giderken göğüs kalkanı kullandım evde de akışına bıraktım zaten hassastı emzirme sütyeni olmadan duramıyordum kıyafete değdikçe acıyordu. Lansinoh da kullanıyorum hala, bazı kıyafetlerde süt lekesi anı olarak kaldı kremden dolayı 🫠
oguzturk tugcecet ya benim gümüş kapak sayesinde hiç acım yaram olmuyo o iyi geliyo ama sızdırma olması kötü oluyor onu önlemek istiyorum
Ekinveannesi oguzturk sizdirmayi önleyecek tek şey göğüs pedi. Diğer her şeyden sızıntı olur msslesef.
annedemir 10 aylık bebegim, ilk zamanlar paket paket göğüs pedi tükettim şimdi sadece dışarı çıkarken kullanıyorum zamanla azalıyor akma tek çare göğüs pedi, e bebegin ürününden cok memnunum fiyatı da uygun