DlaraKaanTekn Selam kızlar 🌸 Mama sandalyesi bakıyorum uygun fiyatlı kaliteli. Bildiğiniz aldığınız biryer? Öneri bekliyorumm🙏🏻
Mkayaer DlaraKaanTekn ikeanınkini kullanıyorum çok memnunum. 120 liraya almıştım kirlendiğinde balkonda hortumla yıkıyorum hemen kuruyor 😂
Eminos DlaraKaanTekn hepsiburadadan kampanyadan aldim 290 liraya cok saglammis minderi yikanip silinebilir bi tarafi da tekerlekli fisher pricenin cok memnunum
Deletedmom115 DlaraKaanTekn Baby&plus kullanıyoruz 70 tl ye almıştım gayet memnunum. Mama sandalyesine zaten çok para verme taraftarı değilim.
demirsoyy Eminos biz de fisher price mama sandalyesini aldık a101den çok memnunum bebeğimi terletmiyor ve minderi siliniyor
DlaraKaanTekn Deletedmom115 bende öyle düşünüyorum. Bir süre sonra onda oturmak bile istemiyorlar çünkü. Teşekkürler bakıcam 🌸
Ser-123 DlaraKaanTekn evet acayip güzelben çok memnunum valla mutlu oğlum ona oturduğunda fiyatıda uygun
Bhs20 DlaraKaanTekn A101 den aldım 60 tlye çokda memnunum 6. Aydan sonra oturtmaya başladım çok işime yarıyor 😊
Eminos demirsoyy aynisi sanirim 1 ay once falan gelmisti o zaman mi aldiniz o gunun aksami hepsiburadada indirim yapti bende ordan almistim yoksa cocugumla sabah a101 e gitmek cok zor olacaktı
Kumrununtanesi Civil den aldım baby force 129 muydu neydi hiç memnun değilim🤭 minderi çıkıyor çoçuğum kafasını vuruyor İnan ki hiç güzel değil..
demirsoyy Eminos evet canım aynısı biz de 300e aldık Biz de Bi arkadaşa ayırttırdık yoksa sabahın köründe nasıl gidilir bebekle 😄😍
Eminos demirsoyy bende dusunurdum allahim nasi gidicem cocugum o saatte kahvalti yapardi 7 aylikti elhamdulillah hepsi burada kampanya yaptida evime kadar geldi iyi gunlerde kullanin sizde