Tugceeemre Merhaba hanımlar bebeğim 18 günlük yarım saat 40 dk dan az emmiyor beni emzik niyetine kullanıyor sanki yada süt mü gelmıo anlamadım ne yapmam lazım?
EsininAnnesi Tugceeemre Bebeğiniz daha çok minik bırakın istediği kadar emsin.Sizin kokunuzdan sıcaklığınızdan ayrılmak istemiyordur.Benim kızım da çok uzun emerdi ama şimdi 2.5 aylık oğlum var o en fazla 15 dk emiyor.Her bebek farklı ☺
[silindi] Tugceeemre emzjk diye kullanmiyor cok kcuuk siz sanmayin 18dk çok cok emdi cenesi kcuuk ve alimi.az dura dura uzun uzun emerler 40gun koala gibiydikizim😆
jap Tugceeemre emzik diye kullanmıyo annesi en huzurlu en güvenli hissettiği yer senin koynun❤️ Bebeğinle kurduğun temasın keyfini çıkar💕 benim kızımda 40 dk 45 dk emerdi
yesim2 emmmesinde sorun yok ama boş memeyi emersede beslenemez , sütün azda olabilir , lactamil çayı var emziren anne için süt arttırıyor bende çok işe yarıyor sana da tavsiye ederim
Misskokulum yesim2 lactamil ben de var bir kez içtim faydasını görür muyum acaba duruyo öylece içeyim bende
ayfernaz Normal aslına bakarsanız sürekli emmek ister şu an. Ama kilo alımı azsa o zaman desteklemek gerekebilir, süt çayları lactamil mantıklı bence de