Annekokusu Bebeğim 4 ay 3 günlük henüz dönmüyor kafasını çeviriyor fakat sağa sola dönmek için hiçbir çabası yok 😂😂😂 egzersiz yaptırıyorum yine aynı biraz tembel mi çıktı acaba 🥴🥴 sizin bebisler ne zaman döndü
motherisbackk Annekokusu bebeğim 4. Ayda sağa sola dönmeye başladı ama henüz sırtüstünden yüzüstüne falan dönmüyor öyle 5 aylığız 🙃
Prensesannesi32 Annekokusu ben 35 hafta 6 günlük doğum yaptim bebeğim 4 aylikken sağa sola dönüyordu 5 ay olmasına 2 3 gün kala yüzüstü döndü simdi yerinde durmuyor 6 ay 9 günlüğüz her bebeğin gelişimi farklıdır merak etme döner hiç farkına varmadigin anda oluyor zaten benim ki uyur uykusunda dönmüş bende yanına uzanmistim içim gecivermis o sırada halletmiş sesine uyandım bi baktım gülücükler saçıyor sonrada hiç durmadı zaten
melegim71 Annekokusu ahahy dönmedi desem 😁😁 yuzustu yatmazdiki hic otururdu anca 8 aylik gibi dondu gibu olfu 9 bucuk aylkkta emeklddi ozaman dondu. Dondu deeken yatak yatirirdim sag sola donrrdi suan 25 aylik rmtutmiyoruz 😆
Annekokusu Prensesannesi32 kıpır kıpır Masallah🧿 tabiki her bebeğin gelişimi farklıdır onu dert etmiyorum sadece merak ettim benimkide çok hareketli kollar bacaklar durmuyor ben tembel diyorum 😂😂
Mervegvn123 Annekokusu 4.5 aylıkken döndü öncesinde bizimkinin de çabası yoktu takılıyordum nıye dönmüyor diye şimdide dönüyor ama sırt üstüne geri dönemiyor diye ağlıyor 😀 bırak dönmesin bacım o isteyince lank diye dönecek zaten tutamayacaksın ❤️
Denizcikim Kızım 3,5 aylıkken sırtından yüz üste dönmeye başladı işte o zamandan hep dönüyor 😂 bi koyuyorum gelip bakıyorum yine yüz üste, bi kaç kez geri çevrilidiği de oldu Daha sık slk jimnastik yapın) kaslarına iyi gelir