3750ay Merhaba arkadaşlar, sütyen kullanımına bağlı meme arasında pişik oluyor? Başına gelen ve çözüm bulan varmı? (85 takıyorum)
_YanakReisinAnnesii 3750ay pişik olacak kadar memem yok malesef ufacıklar 🥲 bebişlerin pişik kremleri anlık iyi gelir belki devamlı çözüm olacak bir önerim yok malesef 😂
Laden 3750ay göğüs altınıza havlu kağıt koyun. 2-3 saatte bir değiştirin. Vücudunuza temas etmesin ve kuru kalsın. Kendiliğinden geçiyor öyle yapınca. Gün aşırı duş alarak temiz tutarsanız daha faydalı olur
Karpuzlufistiksarma 3750ay Seni en iyi anlayan ben hele bu yaz ne çektim bu yaşıma kadar böyle bişş gelmedi başıma benim göğüslerim büyük sütyen takıp dışarı çıktığım her gün eziyet oldu ben oğlumun pişik kremini sürdüm bepantol ve sebamed vardı bizde hangisi elime geçerse onu sürdüm . Sür ama üstünü kapatma hava alsın . İnan çok zor bişi ya emzirme sonlandırması sonucu 6-8 ay sonra meme küçültme ameliyatı olacağım ben artık nasip olursa
1pekmom_ 3750ay kızımın pamuklarıyla düzenlş sildim saf su ile daha sonra mustela pişik kreminden sürdüm, geceleri bazen sütyen takmadım o şekilde geçti çok şükür, temiz ve kuru kalması gerekiyor