Hazallll pembeayakkabilikiz of bilmiyorum ya bizimkide les gibi tarihinde felan sorun vardir diye degistim ama her kutu ayni kokuyo
Durunun_annesii0 pembeayakkabilikiz aptamiller hep öyle galiba önce kullanırken bizde de öyleydi kötü bir kokusu var ben bir tek bana öyle geliyor sanıyordum 😄
pembeayakkabilikiz Hazallll ya bende eczaneden aldım bide yada 2 numara mi böyle anlamadım degistrcem bende bakalım diğeri de öyle kokarsa mamayi değiştireyim diyorum
gozdeboylu Bizde öyle aptamil kullanıyoruz leş kokusu Aptamil 2 ye ne zaman geçmek gerekiyor biz hala 1 kullanıyoruz 6 ay 2 günlük şuan ne zaman 2 ye geçelim
pembeayakkabilikiz gozdeboylu aptamil 1 kokmuyordy guzeldi aptamil 2 ye geçtik koku var biz 6 ay 25 gunlukken geçtik doktorum 7.ayi bekleyelim dedi
Durunun_annesii0 pembeayakkabilikiz yok canım mamayı değiştirdim kabızlık yaptı bizde bebelac kullanıyoruz şimdi başka mamayı da kabul etmedi bebelac ı içti bir tek 😄
ceylan34 pembeayakkabilikiz İcinde balık yağı var canım bende o kokudan rahatsizdim içeriğini okudum balık yağı varmış koku ondan, sonra hipp aldım onunda içinde balık yağı vardi aciktirma özelliği yüksek benim kızım sürekli aç 😊
ceylan34 pembeayakkabilikiz Evet kullanıyorum çünkü çoğu mamada var okudum içeriklerini, mecbur birini kullanmam lazım sütüm yok,ama kullandığım mama bebeğime bir yan etki, kusma, kabızlık vs yapmadı 😊😊🤗
pembeayakkabilikiz ceylan34 teşekkür ederim canım bende aynı ek gıdaya geçtik azalttım mamayi kaç aylık sizin bebeğiniz ne kadar veriyorsunuz mama
pembeayakkabilikiz Durunun_annesii0 benimki hepsini içiyor da byle koku olunca napacagimi şaşırıyorum bir kutu daha alsam mı diye düşünüyorum oda kokuyorsa bebelac gecerim bnde ilk zamanlar kullanıyordum oda iyi gelmişti ama kilo aldırmıyordu oda😁