birprensesannesi7896 Planlı gebelik yapan arkadaslarim yada bu durumu yasayan ilişkiden sonra sperm ulaşması ve döllenme oluşurken vücudunuzda hissettiğiniz herhangi birsey varmidir?? Kasık acısı vs yada duyduğunuz,
Prensesannesi32 birprensesannesi7896 planlı gebelik yaşadım ilişki günümü biliyorum ama bende agri sizi o an için olmadı ama 1 hafta sonra siddetli kasik ağrısı yaşadım bu durumdan suphelenip 3 gün sonrada kan verdim ve çıktı yani ilişki ve kan verme aram 10 gün falan ancadir 7.7 ile öğrenmiştim 3 haftalikti şuan meleğim kucağımda bile 6 ayligiz
HicisleriBakani birprensesannesi7896 benim de kendi planlamamdi. 7.gun bir sızlama gibi agri oldu oncesinde bir sey hissetmedim
_YanakReisinAnnesii birprensesannesi7896 adeti 8 gün geçmiş 9.gün bunu fark edip test yapan ben elendim 😂 güya planlıydı aylardır deniyorduk. Bu süreçte hiçbirşey hissetmedim yani o kadar hissetmedim ki kaç gün geçmiş ancak aklım başıma gelmiş 😂😂
tosbiksmoms birprensesannesi7896 planli gebelikti bir uygulama ile yumurtlama günlerini takip ediyorum eğer o gün hamile kalmış isem 2. Gun kasik ağrım başladı ve 9 gün sonra, regle 2 gün kala pozitifi görmüştüm.
Sebusebu birprensesannesi7896 regle 2 gün kala (yani ilişkiden ortalama 2 hafta sonra) cok yogun kasık ağrısı yüzde sivilcelenme olmuştu regl olcam zannetmiştim