Ahsen_seda00 Selaam annişler bebeginiz kaç kilo kaç ml mama vs içiyor yorumlarda buluşalımm 🌸🌸ne tür aktiviteler yapıyosunuz uyku düzeniniz nasıl
ArvenMom Ahsen_seda00 5 kg falandı sanırım tam hatırlayamadım 120 cc içiyordu uyku düzeni var saati geldiğinde kendisi uyuyor sallamaya alışık değil aktivite olarak kitap okuma hışırtılı olan herşey müzik çizgi film açıyorum ama karanlık ekran şeklinde sadece sesi duyuyor piyanolu halısına oyuncaklar çıngıraklara bayılıyo günlük yürüyüşe çıkıyoruz bebek arabasında etrafı izlemeyi çok seviyor duş aldırıyorum loş ışıkta kitap okuyorum yada sesli kitap açıyorum o şekilde uykuya geçmeye bayılıyor
Mstfcnr Ahsen_seda00 benim kızımda 3 aylık 4.800 kg 63 cm boyu bende sürekli konuşuyorum gülmeler ve aguldamalar daha arttı 🥰
Ahsen_seda00 ArvenMom çok güzel bi düzen kurmuşsun bizimki çok asabi oyun oynamaktan kucaktan herşeyden çok çabuk sıkılıyor ..oyundan herşeyden nefret ediyor avaz avaz bagırıyor 🤦♀️
mehsima Benim kızım da bir hafta sonra 3 aylık olacak kitap okuma , şarkı söyleme , onun ciakrdigi minik sesleri taklit unutmadığım zamanlar tummy time :) 2.5 aylık kontrolünde 5500 kilo 59 cm ve kafası 38.5 idi :)
ArvenMom Ahsen_seda00 valla uyku düzeni 20 günlükken alıştırmaya başladım şuan 5 ay 3 günlük herşey aynı hiç değişmedi şükür düzende ilerliyoruz atak haftasında huysuzlanıyo ama düzenden çıkmaması için çabalıyorum
Aysefe3 Tam 3 aylık 6300 63 cm şuan mama vermiyorum 2 saatte bir emiyor hep şuan kitap okuyorum karın üstü egzersiz her gün parkta dolaşma gibi şeyler yapıyoruz ☺️
mehsima Aysefe3 bizim de en son 38.3 ölçüldü ama 2.5 aylık iken 3. Ay kontrolünde 39.5 olsa bile geride.mi.kaliyor yoksa mesela sizin erkek ya illa ki fark.olur değil mi
Aysefe3 mehsima tabi her çocuğun gelişimi farklı düZenli artış varmı ona bakıyorlar galiba bugüne kadar birşey demediler baş çevresiyle ilgili normal dediler sadece erkek kız bebeklerde de fark vardır illa ki persentil tablosundan gelişimi kontrol edebilirsiniz isterseniz
YoncaGulce Kızım 3 buçuk aylık kilosu 5.750 (2 kilo doğmuştu prematüre) sabahları gülerek uyanıyor emzirmeden sonra oyunlar oynamak istiyor elimden geldiğince şarkılar söyleyip masaj hareketleri yaptırıyorum ( gaz sorunumuz var) hışırtılı kitabı var onu her seferinde hayvan isimleri olayı değiştirip okuyorum😂 sonra sıkılıyor evi geziyoruz Tummy time el ayak masajı ( bu arada bunlar hergün rutin olmuyor bazen uykum çok olduğunda yattığım yerden bişeler yapıyoruz) sonrasında tekrar emip uyuyor bu arada gündüz 2 saatte bir geceleri 4 saatte bir uyanıp emiyor.