Nevin0101 Benim bebegim 1.5 aylik ve surekli plarak tavana gozunu dikiyor ben ona seslendim mi bakmiyor ve bana gulmuyor sizde durumlar nasil kay aylikken tam olarak görüp guldurler
Misskokulum Nevin0101 oğlum 52 günlük ben gülünce gülüyor yukardan oyuncak gösterdiğimde bakıyor seslenince göz kontağı kuruyor 🤷♀️
Yigit_14 Benim bebiş de 3 buçuk aylık gördüğüne eminim her şeyi takip ediyor oyuncaklara bakıp gülüyor ama ben seslendigimde bana dönmüyor acaba bı sıkıntı mı var ?:/
Nevin0101 Yigit_14 bende tedirginim ilk cocuk olunca tecrubesiz olduğumdan biraz panik mi yapiyorum bilememdin
prensesannesi_06 Bebekler aslında doğdukları andan itibaren 15-30 cm arasını yani yakın mesafeyi görebilirlermiş uzak mesafeleri bulanık görürlermiş @Nevin0101
Yigit_14 Oyuncakları falan görüyor ondan eminim takip ediyor sonuna kadar ama benim sesime dönmüyor çok kafama takıyorum :/
Rbysf Bebeğim 44 günlük görüyor diye düşünüyorum beni takip ediyo mesela gidip geldigimi hareketlerimi vs.
Ulkukrts Nevin0101 belki size gülmemesi olabilecek bir durum ama bir nesneyi yada elinizi oynadığınız da takip etmesi lazım
Nevin0101 Ulkukrts malesef cok deniyorum ama hep tavana gozunu dikiyor anlmadim aceba doktora mi gitsem
Yigit_14 Oyuncak takip etmede sıkıntı yok sadece seslenince göz kontogai kurmada sıkıntı var onun icin acaba daha zamanı var mı ki ?
Ulkukrts Yigit_14 sanmıyorum bebekten bebeğe değişir ama seslendipinizde gözünüze bakması lazım yine de doktorunuza başvurun
Ebrumiray Nevin0101 kizim 3 bucuk aylik su an görüyor ve guluyor bana ama 1 buçuk aylikken beni takip ediyodu gozleriyle nereye gecsem oraya bakıyordu yakın mesafeden. Simdi tam görüyor ama canim uzaktan falan gorunce guluo hemen 😊
Ulkukrts Nevin0101 benim oğlum da 1 buçuk aylıkken filan tepesine çok bakardı tavana vs ama nesneleri de takip ederdi elinizi yada onun dikkatini Çekeği bir nesneyi talip ettirmeye çalışın bir daha olmadı doktorunuza bir danışın