Canan30 Bebeğim 1.5 yaşında 2 3 haftadır hiç bişey yediremiyorum iyice çöktüm psikolojik olarak ona yediremeyince çok üzülüyorum, çok geriliyorum soğuk algınlığıda var bu aralar yemiyor rengi sarardı iyice sürekli emmek istiyor kilosu da düşük çıktı ben ne yapacagımı bilemiyorum neden böyle oluyor😢😢
nazlio Canan30 bendede aynı oğlum bişey yemiyor bende çok özlüyorum malasef ne versem aynı aİndan geri çıkartıyor
Canan30 nazlio evet aynısı ne yapıcaz böyle nasıl ilerlicez çok garip duygu yemeyince içim gidiyor mutlu olamıyorum güçlü olmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar ama yok olmuyor
nazlio Canan30 biz elimzden geleni yapıyoruz ama yinede üzuluyoruz ve gereksiz insanlar bide konuşunca insan kendini daha kutu hisediyor …bebeğin kaç kilo birazda merak etim
melike39 Canan30 bence kilosu iyi bizimki 8.200 :) sağlıklı beslensin yeter bence de ama bazen takıyorum kafama.
melike39 Bizde de aynı durum var. Çok iştahlı bir bebek olmadı hiç ama bu aralar hiç bir şey yemiyor doğru dürüst. Reflü problemimiz de var bizim. Ne yapsam da yese diye şaşırıyorum.
Canan30 melike39 kilosunu takmıyorum ki canım doktorumuz boyuna göre az ama kafaya takma dedi karışım verdi ama içmiyor yemiyor
melike39 Yemek yediremiyorum ben. Yani hep çorba, krep. Zorla köfte , tavuk , balık az az yiyiyor. Özellikle köfte yemiyor diyebilirim bu aralar.
Mert_karanannesi Benm oğlm da bir buçk yaşında onun kilosu da 9.500 özel hastndeki doktormz sipraktin şurup vermişdi iştah açması içn kilo da aldryo şurup işk başlarda uyku yapıor sonra geçiyor benm oğlmda asla bişe yemyo kendi yemesni sağlıyorm çatalla feln ozmn az da olsa yiyo çorbayıda kaşıkla asla istmyo zorla açıorm ağzonı tanesiz olan çorbalaro cam pipet ve bardağa dökyorm öyle içiyor sizde öyle deneyin belki yer
Canan30 Mert_karanannesi evet onuda kullanıyorum bazen çok çok iyi yiyor bir bakıyorum sonra yine aynı😣
Ipekerden1 Benimde aynı ya 15 aylık olacak 9 kilo zaten çok iştahlı degildi ama bu ara ne versem direk çıkarıyor umarım geçicidir