tugbai Merhaaba 2 aylık bebeğim hem mama hem anne sütü alıyor ama çok fazla kusuyor kakası herşeyi normal sadece sürekli kusuyor mamasının yada sütmüm çok geldiğini sanmıyorum düzenli ölçüde veriyorum ama azda yese kusuyor böyle bi durumu yaşayan var mı
Gktrk-Gmzbrs17 tugbai beslendikten sonra biraz dik olmasını denediniz mi .. omzunda gezdirerek yada kucağınızda kafası dik tutarak
dlkuznnn tugbai ben kusmanın her türlüsünü yaşadım kızımda fışkırır şekilde mi dersin her snye mi dersin. Ama doktorlara cok teleffuz ettiğimden reflü ilacı almıstım gram fayda etmedi. Reflü mamaları aldım rahatlasın diye gene değişmedi. Ağlıyordum ilk zamanlar o dereceydi ama cok şükür ek gıdaya geçtikten 1 ay sonra geçti. Bende anne sütü ve mama ile ilerliyordum.
Nehirimasli tugbai canım biz öyleyiz 4 aylik olduk başından beri kusuyordu idrar enfeksiyonu çıktı sonra antibiyotik tedavisi aldık enfeksiyon geçti ama kusma bitmedi refluyf kızımın yüksek ihtimal.doktor aptamil AR diye reflu mamaasi verdi biz ondan sonra rahatladık yoksa kusmaktan kilo alımı durmuştu cocugumun
tugbai Gktrk-Gmzbrs17 evet yapıyorum gece beslediğimde bile buna dikkat ediyorum omuzumda bi süre uyutuyorum
Gktrk-Gmzbrs17 tugbai 60cc verip deneyebilirsiniz bence bizde mamadan sonra kusuyorduk biraz azaltınca geçti yedirdikten sonra hemen yatırmıyorum biraz omzunda geziyoruz