Neseligunler40 Selam kızlar 9 ay 2 günlüğüz, bebeğimle sürekli ilgilenmeye çalışıyorum ama hala yetersiz olduğu düşünüyorum 😅(analık bu olsa gerek ) doğduğundan beri hiç tv izletmedim gün içinde kitap okuyup resimlerini gösteriyorum. Dil gelişimi için neler yapıyorsunuz sizler ??
CaninannesiCemre Neseligunler40 Biz de 9 ay 8 günlüğüz gün içinde bolca ilgileniyorum fakat henüz bi aktivite yapılmıyor çünkü hala her şey ağıza gidiyor 🥴 1 yaşını bekliyorum bol bol oyun gruplarına götürmek için 😊
gurbetcimami Neseligunler40 nasıl kıtap okuyorsuuz benimkide 10 aylık oldu ama asla kitaba bakamıyoruz hemen saldırıp elimden alıyor ağzına alıyor yemeye çalışıyor 😂
irosiva Neseligunler40 büyük sorular kitabım var hayvanlsr olan ben ordaki hayvanlsrın taklidini belki günde 20 kere yapıyorum aşırı ilgisini çekiyor ve 7. Ayından beri böyle abartarak aaaa oooo vaaaoov falan diyerek anlatıyorum parmağımla gösteriyorum mesela aaaa demeyi öğrendi parmağıyla göstermeyi öğrendi yarın tam 10 aylık olacağız
Asaf1612 Bebeğiniz ismiyle hitap edince bakıyor mu acaba benim oğlan bakmıyor ismine yada umursamiyor anlamadım
Neseligunler40 Asaf1612 bir şeyle ilgilendiği zaman ilk seslenişte bakmıyor ama bir kaç defa seslenince bakıyor. Genel olarak bakıyor ama
CaninannesiCemre gurbetcimami Bizimki de öyle hareketli kitaplar aldım ,zar zor yeni yeni bakmaya başladı..tamm aaa olcak galiba derken pıttt ağızda :)))
Deletedmom_65 gurbetcimami merhaba canım sert sayfalı kitaplar alabilirsin ordaki resimleri anlatabilirsin bizde hayvanlar kitabı var normal hikaye kitabını yirtiyor onu sevmisti sayfaları değiştirmeye çalışıyordu filan
Neseligunler40 gurbetcimami aslında öyle tanıyorlar ilgisini çekmesi güzel bir şey, beninkide yemeğe çalışıyor😅 renkli resimli kitapları alıp birlikte uzananıp okuyorum Farklı ses tonuyla okuyunca dikkatini çekiyor tabi uzun sürmüyor sıkılıyor bir süre sonra , belki ilerde aklı bastıkça daha uzun dinler 🥰
Hyesim Ya bende bu durumdan muzdarinim ikizlerim var benimde 10 aylıklar doktoru bol bol oyın oynayın dedi ama bşy yapılmıyor ki direk oyuncaklar ağıza gidiyor en fazla cıngıraklı oyuncaklarla oynayabiliyoruz ama cok kısa hemen sıkıyolar dikkatleri dağılıyor ha birde birbirlerinden pek hazetmiyolar 😫😫
Neseligunler40 Hyesim Allah yardımcın olsun canım , ce ee oyununu oynaya bilirsin, iç içe geçmiş kaplar, küpler ilgilerini çekebilir, kitaplardaki resimler… tabi benimki şarj kablolarını ısırmayı bunlardan daha çok seviyor 😅
gurbetcimami Neseligunler40 aynen öyle büyük kızım bayılır dinlemeye aklı ermeye başladığından beri hep okuturur kendiside resimlerine bakak 😇