131216 Arkadaşlar iyi akşamlar, kızım 5 aylık oldu son 1 aydır o kodar kötü ki uykusu geceleri olmasın istiyorum artık. Sabah işe hortlak gibi gidiyorum. Uyku eğitimi almayı düşünüyorum baya araştırdım ama memnun olanda var olmayanda var. Fiyatlarda baya yüksek. Sizin önerdiğiniz birisi var mı ? Mesela tavşan uykusu deneyen var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim
gokceokur 131216 uyku perim eda ölmez.egitim almadım ama bayadir takip ediyorum işinde çok iyi.hatta evinize gelip 1 gününü çocuğunuzla geçiriyor o süreçte desteksiz uykuyu ilk gün kendi veriyor.
Sinem61 131216 tavşan uykusuyla ilgili çok post açıldı . Bebeklerin 40dk boyunca ağlamasına müsade ediyormuş . Yatağına koyup yanında bekliyorsun bebek 40 dk ağlıyor sen sadece elini falan tutuyosun ağlaya ağlaya uyuyormuş . Buna da eğitim diyorlar
Emralpakcn Kızlar klinik psikologlar önermiyor çocuğu çok ağlatıyor uyku eğitmenleri bebeklerin ihtiyaçlarını görmezden gelmemize sebep olabiliyor deniyor ben de çok düşündüm ama yapamam sanırım o kadar ağlamasına dayanamam ağlatmadan eğitim veren varsa yoruma bırakın ben ilgilenirim
Sinem61 blablabla12 13 aylık 8 ayından beri desteksiz uyuyor . Gece beslenmesini ben kendim kesmek istemedigim için gece Max 3 kere aynı saatlerde uyanır emziririm geri uyur . Öncesinde ev fazla bir saat uyur uyanirdi 20 dkda bir uyandığını bilirim
blablabla12 Sinem61 bizde 1 yaşındayız çok kötü gece uykularımız eğer siz memnun kaldıysanız sizi referans alıp yazıcam 😬🥲
Sinem61 blablabla12 inşallah siz de memnun kalırsınız . İletişimi de iyi . Ben yardım aldığım dönem yeni başlamıştı fiyatı çok uygundu şimdi ne kadardır bilemiyorum.
Nurikra06 131216 mommamimom sayfasına göz at canım orada ücretsiz bir şekilde uyku eğitimi nasıl verilir baya açık bir şekilde anlatmış uyku saatlerini oturtup kendi kendine uyumayı öğretebilirsin biz 3 buçuk aylığız ve gaz sancımız var gaz bitince ve 4 ay bitince bende vermeyi düşünüyorum
Sinem61 gokceokur ben ondan almadım ama ondan eğitim alan bir anneden dinledim şoklar içerisinde . Ben de onu takip ediyordum hatta kitabını aldım okudum seminerine falan katıldım ama hep içime sinmeyen bişey vardı nedense.
gokceokur Sinem61 yanlış anlamayın size inanmamaktan değil de peki bu sayfasında anne düşünceleri paylaşıyor bebeğim ağlamadan huysuzlanmadan uyudu şaşkınlık içerisindeyim gibi gibi..yani bende çözemedim aslında bebekler alışkanlıgindan kolay vazgeçmez nasıl yapıyor bunu diye hep sordum kendime.
131216 Sinem61 asla ağlatarak uyutmak istemem. Gece sık sık uyanio uyutmak için destek bekler oldu bunu nasıl asacagimi bulsam aslında hiç böyle şeyler dusunmem
131216 Sinem61 bunlara bir bakayım, fiyatları umarım uygundur. Az önce birisine sordum 17 bine kadar çıkıyor
kasmir9494 Ben de 4 veya 5.ayda başlamayı düşünüyorum. İnstagramda “Kundak Uyku” yazarsanız “Pınar Sibirsky” hanım var , oldukça profesyonel. Youtube sayfası bile dopdolu , sadece videolarıyla bile eğitim verenler olmuş. Mutlaka inceleyin derim