Nisaaabbk Gece uykusuna yatirdiktan sonra bebeğiniz sabaha kadar kac kez uyanıyor ve her uyanisinda meme/süt veriyor musunuz ? Gece beslenmesinin kesen var mı aranızda kesen varsa nasıl kesti anlatabilir mi? Bir sürü soru sordum sanırım 🫠🌸
ftmnr1523 Nisaaabbk valla uykular haram. Bir de aile boyu hastalandık. Ufaklık da nasibini aldı iki gündür hiç uyumuyor artık. Sabaha kadar hep kucakta durmak istiyor uyurken de
K77 Nisaaabbk o kadar çok ki sayamadim 🤭🥺 birde benim ki memede uyuyor başka türlü geçmiyor uykuya emzik oldum yani
Tansukiz Nisaaabbk 8 aylık kızım ama yaklaşık 2 aydır falan gece uykuları haram oldu sanki ağlıyor böyle sanki canını alıyoruz gece o kadar ağlıyor memede susuyor sallamak falan işe yaramıyor o yüzden gece beslenmesini kesemedim henüz. O kadar sık uyanıyor ki ben artık evde gollum gibi geziyorum uykusuz yorgun perişannn… 😅
Nurxxx ftmnr1523 noluyo ya biri daha yazmıştı bütün 8 aylık bebekler hasta resmen bizde ayniyiz hic biseye halim yok o da sağ olsun gece uyanip duruyor
unluu20 ftmnr1523 ahh aynıı dert bizde de var kucağımdan indiği an ağlıyor ve benden başka kimsenin kucağına gitmek istemiyor 🥲
Busrgok Songulhiranur ayni valla ya aglicak artik gercekden ne emzik emiyo ne biberon 2 saniye ciksa agizdn kiysmet kopuyo