Deletedmom_100 Gazı ne zaman açmayı planlıyorsunuz kızlar benim bebeğim 1 yaşında hafiften geceleri soğuk oluyor odamız üstünüde çok açıyor
BurcuKucuk Deletedmom_100 İstanbul Beylikdüzündeyiz biz de, oda sıcaklığı henüz 25 derece. Muhtemelen bu ay sonu açılır ( merkezi sistem olduğu için ) yakmaya başlarız 🙈
beyzzsenturkk_ Deletedmom_100 gece sıkı giydiriyorum bi süre daha açmayı düşünmüyorum gece çok soğuk oluyor ama daha çok erken doğalgaz gözümü çok korkutuyor geçen sene kira kadar fatura ödüyorduk en az 2,5-3 geliyordu fatura bu sene düşünemiyorum ya
Baybars02 Deletedmom_100 evimiz genel olarak sıcak olduğu için henuz açmaya başlamadım. Kışın en fazla 40 da açıyorum onda bile yanıyoruz evde çok şükür 500 u geçmedi inşallah bu senede öyle olur 😮💨
Beraninannesii Deletedmom_100 Ben Kocaelideyim ama erken yakmayı düşünmüyorum üstümde 2 yanımda 1 daire var ben yakicam 3 daire isinicak yaktigim boşa gidicek ısı kaybm olacak.
DiyetteyimYiyemem Deletedmom_100 pendikteyim daha düşünmüyorum ama gece 1,5 tog uyku tulumu giydiriyorum
Birdunyabircennetannesi Deletedmom_100 Ben 1 haftadır açıyorum Oğlum hasta zaten doğalgaz gelmiyor bedava diye biliyorum