Bebetonunannesi16 Kızlar elimde 2adet mama sandalyesi var hatta 3 ama birini kullanıyorum o yüzden 2sini satıcam sadece bursa içi satıyorum kargoya gidemem bide sandalyelerden 1ü baya büyük koala diye geçiyo sanırım alta fotolarını atıyorum fiyatlarla beraber
Bebetonunannesi16 Turuncu olanın tek sıkıntısı fotoda belirttim bacak arasının olduğu yerde yırtık vardı tamir ettim ve kemeri yok bu yüzden 700tl Beyaz olanda ükea antilop hiç kullanamadım hediye gelmişti sıfır ürün sayılır onuda 350tl ye koydum fiyat teklif etmek isteyen olursa abartmadan değerlendirilebilir şşmdiden alana hayırlı olsun🫶
Bebetonunannesi16 Bebetonunannesi16 bu arada turuncu olan kademeli boyunu ayarlayabilirsiniz alçaltıp yükseltilebiliyo ve katlanabilme özelliğide var biz çok rahat ettik kullanırken masasını sert takmanız lazım çift tepsilidir sıtıda 2kademeli yatar gibi de oluyo dükte oturtuluyo tam yatmaz ama söylüyim şimdiden kilolu bebekler için birebir 5yaşa kadarda kullanılabilir
Bebetonunannesi16 Elif45 kargo ücreti ne kadar çıkar bilmiyorum mama sandalyesi nin ayakları tak çıkar şeklinde 50tlde almam eğer alırsan ama dediğim hibi kargo kaç tl bilmiyorum