bubiss Tutmadı 4 ay önce doğum yaptım 50 kiloyum 😂 aşağıdaki anne bebişi uyutmuş yatmaya hazırlanıyor
__Minik1Bey__ 1_prensesannesi_ tutmadı İİİ😄 çünkü gayet enerjiğim… Aşağıdaki anne denize girmek istiyorrrr☺
Fasulye12 __Minik1Bey__ tutmadı 🥶 yorganın altına girmek istiyor olabilirim . Aşağıdaki anne , ptesi diyete başlayacak 💪🏻
BilgeHanim __Minik1Bey__ tuttuu pazar günü deniz kenarına gidelim dicektim eşime😄 alttaki annenin anlaşılmaya ihtiyacı var..
irem_19 BilgeHanim tutmadııı 😂 telefonda instagram whatsapp tiktok happykids dolaşıp duruyor.Alttaki anne şuan benim gibi içinden bebem uyumuşken uyuyum diyor ama teli eline alınca bırakamıyor🤣
irem_19 BilgeHanim aslında tuttuda sayılır kız bugün kaynanama laf söyledim ama o kendi bildiği gibi anladığından söylediğimin kötü olmadığını sadece doğru olmadığını anlatmaya çalıştım ama o yine kötüsüne anladı🤣sonrada boşverdim kendi haline bıraktım
Sehoooo Momm76 hahahaha tuttu alttaki anne suan bebegimi nasıl memeden keserim diye düşünüyor hahahahahah
canparelerim ozlemtuncay46 aynı anda cevap verdiğimiz arkadaşınkini tutturmuşsunuz🤭😅 neyse yine de devam ediyim, altta ki anne yavrusunu uyutmaya çalışıyor🤤
Negis_15 Benibenibihterini tutmadı hiç kahve sevmem bebişim ne zmn uyuyacak diye bakıyorum alttaki anne bebişini uyutmuş olabilir