Veronika deli_bir_hatun Zor zamanlar olur Nasıl çıkarsan içinden Omurgan öyle şekillenir Beni sorarsanız Bazen cennet yeri Bazen cehennemin dibi Evim gibi, evim gibi 🎶
NareDefne Cennet oldun gam telimden Çal, yüreğim iyileşir Gözlerine baktığımda Yedi cihan birleşir Canım kızıma ❤️
RuzgarUlas Bir minicik kız çocuğu bak Duruyor orada hâlâ Anlatamam gördüklerimi O neşeli çocuğa Artık beni asla, yaralayamaz hayat, eğer istemezsem Yıllar beni kolay, yakalayamaz ben, durup beklemezsem🎶
Sefa-Eda deli_bir_hatun oynatmaya az kaldı doktorum nerdee 🎶🎶 (10 aylık ikizlere tek başına bakan anne)
DrkAyz deli_bir_hatun Dağları deldim, tek başıma Çölleri aştım, bir tek ben Erleri yendim, kız başıma Sende yıkılmam 💪 (Uyumayan oğluma ithafen ) 😂
Cansu-95 deli_bir_hatun Çocuklar inanın inanın çocuklar Güzel günler göreceğiz güneşli günler 🫶🫶❤️❤️😂😂
Nezzz_ deli_bir_hatun Beni seve seve, hadi canına bas Herkes gibi tek bırakıp gitme Beni kaderimin elinden al, sakın ola pes etme Beni sara sara, bi bakarsın iyileşiverir tüm yaralarım Seni ben o zaman, yedi harikadan Tac Mahalim yaparım😌💚🥰