damla64 Bebeğim 36 günlük ve kolik aşırı gazlı bi çocuk sabahları biogaia damlası veriyoruz akşamlarıda vermeye başladık çünkü gazını ve kakasını anca bu şekilde rahatça yapıyor, günde iki defa vermemizde sizce sakınca varmı bilgisi olan yazabilir mi
girlmomm damla64 bizimde gaz sancılarımız oluyordu biogaia ile sab simplex kullanıyorduk çok iyi geliyor onuda alın
UcuBulunamayanBant damla64 biogaia ve sam simplex beraber kullanabilirsiniz biogaia bagirsak duzenleyici digeride gaz damlasi ben ikisini bir kullandim ve daha guzel sonuc almıştım
eceliko damla64 ben de biogaia kullanıyorum bebeğime ama yeni başladım ve yeterli gelmediği için tane kimyon çayı veriyorum bir iki kaşık ve her emzirme öncesi gaz masajı yapıyorum. öyle fayda gördüm
Yagmur00 Bende kullandım o ilacı fakat bağırsak çalıştırıyor bide kimyon dene derim yeğenime ve kızıma verdim bi fincana 1 çay kaşığı kimyon koy ve üzerine sıcak su dök 10 dk demlensin soğuduktan sonra 1.2 çay kaşığı vere bilirsin kaka yapamıyorsan mama veriyorsan mamasına 1 çay kaşığı saf zeytin yağı dök derim ediliyorsan ağızdan ver 1 çay kaşığı zeytin yağı hem gaz problemini gideriyor hemde rahat kaka yapa biliyor
damla64 girlmomm doktorumuz mommys bliss yazdı onu aldım oda işe yaramazsa dediğinizi alırım teşekkür ederim 🙏🏻
Oguzhanasil2023 Damlayı 2 kere vermenizde sıkıntı yok ama damla 1 ay düzenli kullanımda güzel sonuç verir Ben Nurse harvey kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım 40 günün sonunda bizim kolikliğimiz bitmişti şükür 🙏 Rabbim kolaylık versin
damla64 Oguzhanasil2023 düzenli kullandık hatta ikinci şişemizi aldık ancak tek başına maalesef yeterki gelmedi, inşallah bizimde bir an önce biter kolikliğimiz
Burcuu100 Mommy gliss kullandım gündüz kolik bebeğime devamlı kullanımında faydasını gördüm. Muhakkak yediğiniz her bedine dikkat edin kendinize de günde iki defa kaynsmis cah fincanın bir çay kaşığı kimyon atın. Gaz atağında da cingen beşiği birebir
damla64 Burcuu100 çok teşekkür ederim bizede doktorumuz bu şurubu yazdı yarın kullanmaya başlayacağız inşallah bizdede faydası olur
masallinaannesi Benm kızım da kolik çok ağlıyor nurve hors kullanıyorum bide metsil yeni başladık metsil kullanan var mı
Burcuu100 damla64 son çare bu en etkilisi bu eminim faydasını goreceksiniz. Sezon 5 buçuk aylıktan sesleniyorum artık kullanmıyoruz 😀
Oguzhanasil2023 damla64 inşallah çok zor biliyorum Ah ah masajlar pilates topunda zıplamazlar Aciller neler neler
htktst Günde bir kez 5 damla biogai günde iki kez nurse harveys 3 damla doktorumuz böyle önerdi bu düzende ikisini bir kullanıyoruz biz sadece biogai yetmedi probiyotik çünkü o nurse harveys direkt gaz için