EgemenAtam EbruAlperen__12 Ayni maalesef 1 aydan fazladir..Sizde emziriyor musunuz?Galiba emen bebeklerde uyku gerilemesi daha agir geciyor ve aliskanlik olarak kaliyormus maalesef🥲
Buglem_ EbruAlperen__12 1 haftadır bizde yaşıyoruz atak Bi yandan dis Bi yandan ne yapacağımı şaşırdım uyku yok emme cooook zor meme reddi yaşıyoruz resmen anca uykuya gecisde emiyor 🤐🤐🤐
Benibenibihterini EbruAlperen__12 4. Ayda uyku gerilemesi diye bir durum yasaniyor. Biraz dişinizi sikacaksiniz.
ciko34 EbruAlperen__12 benimkide 4 aylık oldu uyku gözünden akıyor yinede uyumak istemiyor ve uykusu olduğu için ağlıyor ins. Çabuk geçer bu atak 😭
EbruAlperen__12 EgemenAtam evet canım emziriyorum emerek uykuya dalardi şimdi çok zor uyukuya geçiyor ve yarım saate uyanıyor tükendim vallahi 5 gündür çok fena durumdayız
EbruAlperen__12 Buglem_ doktor kilosu 200 Gr 309 Gr geride dedi bende son zamanda durmadan sürekli emzirdim şimdi oda sürekli emmek istiyor
EbruAlperen__12 Benibenibihterini evet öyle oluyormuş sıkıyoruz zaten.Ayni durumu yaşayanlar ile fikir alışverişinde bulunuyorum.
EbruAlperen__12 ciko34 evet evet aynen öyle uykusu geliyor uyudu uyuyacak gibi oluyor ama yok bir türlü dalamıyor ve bu sıra hep mutsuz
Buglem_ EbruAlperen__12 geçen ay bizede geride demişti bende devamlı emziriyordum ama 4 aylık olduk ve emmemek için direniyor dis etide biraz şişti beyaz salya deseniz öylesine dis belirtilerinin çoğu var galiba disde gelecek atakla beraber
ciko34 EbruAlperen__12 EbruAlperen__12 bizde yaradı gercekten şuan yok denecek kadar az akıyor o da sürekli eli ağzında olduğu icin yoksa o da akmıyor
unlusura EbruAlperen__12 benimki 3 ay 10 günlük damağında dilinde aft / şaft yaralar çıktı salya da akıtıyor elide sürekli ağzında bu diş belirtisi mi sizce 🙄
zemberekkusu 4 ay 5 günlük kızımda aynı şeyleri yaşıyorum meme reddi var kilo alımı çok az emzirme danışmanlığı almayı düşünüyorum uyku da çok azaldı aürekli uyanıyor gece kaç kez kalkıyorum inanın artık saymıyorum çok zormuş bu 4. Ay
ciko34 Buglem_ işe yarıyor ben e bebekten aldım kullanmadan önce 1 gün toprağa koyun evde saksı falan varsa dibine koyun 1 gün sonra bebeğinize takın