Ozra Kızlar yarın eşimin kuzenleri gelcek 2 kişi menüme tavsiye verirmisiniz ? Mercimek çorbası Et fajita Patates püresi Pilav Rus salatası Salata ve turşu Kıbrıs tatlısı
meryembebek Ozra mantı yerine zeytinyağlı bir yemek olabilir ortaya koyarsınız fasülye gibi ben severim alternatif et yemeklerine ama genel olarak menünüz güzel ellerinize sağlık
1pekmom_ Ozra hem püre hem pilav fazla olabilir bence birini seçin diğerleride gayet iyi dahası fazla gelebilir diye düşünüyorum ☺️ ellerinize sağlık
Mukaddeshnn Yani mesela çorba pilav et vajita turşu falan bunlar akşam menüsüne uygun diğerleri gün yemeği gibi olur tabi nerelisiniz bilmiyorum bunlar benm dusuncem şimdi kültür farkı da olabilir aramızda.
Mukaddeshnn Ozra rica ederim ama ben olsam çorba et vajita pilav turşu ekstra kalabalik gorunsun diye. Yaprak sarması yada çigkofte yapabiliyorsaniz içli kofte gibi yada meze tarzi seyler yapabilirsiniz zaten tatlıyı yazmışsınız.
Cigdemss Ozra patates püresi ve pilav karbonhidtat var zaten bence ptates yerine zeytinyağlı veya meze çeşitini arttırın