Aysegullll233 Kızlar ikisinden birini alacağım aserolayı daha önce kullandım yaz başında ciddi kilo kaybı olma da 3 kilo vermiştim vermem gereken bi 10 kilo. Var ve sadece diyet işe olmuyor birşeyle desteklemem lazım sizce hangisi ??
Ygtoglm-- Aysegullll233 forx5 bibişe yaramadı bende canım . Yeminle ne iştah kapatıyo ne susatıyo . Onun yerine yeşilçay alıp içsem daha iyiydi
Yagmurtanesi Aysegullll233 Böyle bişey alacaginiza collagen alin sabah ac karnina kahveyle tuketince gun icinde tok tutuyor yani en azindan bende etkisi oyle ben bu zayiflama caylari zayiflama kahvelerine pek inanmiyorum sahsen
Nediyinla Ygtoglm-- ben kilo verdim 1 haftda 6 kilo verdim for X5 te ama sonrasına dikkat etmek lazım
Aysegullll233 Ygtoglm-- ya işe yaramadığını söyleyen de var kilo veren de benim kilom da Baya dirençli zor kilo veririm muhtemelen bende de işe yaramaz diye düşünüyorum
Aysegullll233 Yagmurtanesi aserolla ile verdim normal de bende inanmam ama maalesef tek başına diyet ile veremiyorum birşeylerle desteklemem lazım yürüyüş yapamıyorum çocuktan dolayı bebek arabasında durmuyor evde de sporu bi gün yapsam diğer güne vaktim olmuyor
Bihteeeer Ikranurhtc Trendyola aserola çay yazın orada net bilgi alırsınız yorumları falan baya iyi çok susattiği için ödem attiriyo çok yemeni engelliyor
Egemeneslihan Aysegullll233 ben daha önce başka bir markanin cayini ictim veremedim ama detoxs işe yaradı
Yagmurtanesi Aysegullll233 Yani ben normalde collagen i diyet icin kullanmiyorum sac kirpik tirnak halsizlik icin kullaniyorum ama baktim tok tutuyo kilo da versem fena olmaz hani dedim :)
Misracalik Aysegullll233 aserola la 5 kg verdim 1 ayda diyetle birlikte cok güzel iştah kesiyor gec kahvaltı yapıyorum çocuklardan dolayı akşam hafif yiyip sonra bişey yemiyorum
Fatmadeniz20 Merhaba canım ben emziriyorum 8 aylık bebeğim ona bir etkisi olurmu siz denediniz ya oyğzden merak ettim teşekkürler şimdiden 🙏🏼