Doruk20222 Kızlar uyku tulumu arıyorum yalnız battaniye tipli çocuğun vücudunu yakacak kaşındıracak türden bi şey istemiyorum sıcak tutsun ve rahat olsun bebeğim üstünü örtürmüyor tavsiyelerinizi bekliyorum
Fatihsnm Doruk20222 elanin uyku tulumları Diye bir sayfadan çift pazen kumaş aldım çok güzel çok beğendim
aysegul2409 Ben LCW den aldım geçen gün 1.6 tog. İçine zibinla yatiriyorum. Güzel ne üşüyor ne terliyor
TunaGoktug 1.6 tog 2.5 tog aralarındaki fark ne kalınlık mı ? Bilen var mı . Ben de alacağım . Yaşadığımız bölge soğuk Kayseri’deyiz. Ev soğuk oluyor hangisini almalıyım
Doruk20222 TunaGoktug bizim de aynı gece soğuk oluyor ya bu mevsim de de kaloriferler yakılmıyor malum
gizito Doruk20222 hem kendi sitesinde hem de trendyolda bulabilirsiniz:) en iyisi owli diye biliyorum ve arkadaşlarım da onu önerdiği için aldım:) 3 yaşa kdr kullanılabiliyor büyüterek o yüzden verdiğimiz parayı da hakediyor bence 😊
Fatihsnm Doruk20222 benimde komşum almıştı ondan bakıp sipariş verdim yoksa tereddüt ederdim haklısınız