Momylion Bugleminannesi28 elbisenin altındaki ayakkabılardan da olabilir bende düğün için gümüş olanını almıştım çok şık duruyor 😂 ama ikisinden biriyse arkasi fiyonklu olan
1ipek1ceren Bugleminannesi28 Canım önden ikisi de aynı duruyor 🤭 Neden beyaz tercih ediyorsun farklı bir renk daha hoş durmaz mı bu elbisenin altında nacizane fikrim ☺
Bugleminannesi28 Karla ikisi de aynı değil kuzum kurdele farkı var jsjsjsj😃 ya ben çok kararsızım yardimm
Efy Çok bi fark göremedim ben ikiside olur bence ama elbise krem gibi duruyor öyleyse ayakkabıyıda aynı renk tercih edin bence
Bugleminannesi28 Efy elbise krem ama ben beyaz aldim sadece hemen yükledim diye krem rengini ss aldim
Bugleminannesi28 Momylion söyle canım konsept yaptık yoksa her rengini alırdım ama kızımın dogum gününde giycem o yüzden abartı ve yorulacagim ayakkabı istemiyorum rahata alışkınım bunlar çok rahat geldi
Bugleminannesi28 Ececiiim küçük detaylar büyük farklılıklar 😬 bazen o küçük detay dediğimiz şey bile kombine farklı bir hava katabiliyor
Bugleminannesi28 1ipek1ceren konsept canım yoksa şal ile ayakkabıyı aynı renkte tercih edebilirdim ama etrafı renkli yapıp biz beyaz olacaz tamamen sade ve şık kızımın dogum gunu konsepti yoksa ten rengi veya pembe tonu tercihlerimde vardı
Bugleminannesi28 1ipek1ceren bu arada önden ikisi aynı ama elbiseyle hangisi iyi olur bilemedim küçük detay olsa bile değişik gösterebiliyor tek fark biri kurdelali