2minika Selam kızlar fikir istemeye geldim sizlerden … Kayınvalidem 2 yıldır yufka yapıp satıyor evinin terasında çokta iyi kazanıyor. İş yeri açmak istedi hep kimseden destek görmedi. Arada bana der birlikte açıp kazanalım diye oralı olmadım . Acaba mi diyorum şimdi . Genç girişimci haklarından faydalanabilirmiyim 29 yeni girdim. Fikir verenlere şimdiden teşekkürler 🌺
aysmom1 2minika kosgep bu konuda girisicimlere çok yardımcı oluyor. Ama şartlarını arayıp veya araştırıp öğrenebilirsiniz. Onun haricinde bence mükemmel olur. Zamanla yufkanın yanında farklı alternatifler de yaparsınız belki 😊
sezer2022 2minika girişimci haklarını bilmiyorum ama dükkan kirası vergisi faturası,, yani sadece yufkayla zor olsada mantı vs ekleyip halledersiniz 🥰 ama son yorumunu yeni gördüm ilçeden ziyade, il de bu işe girişseniz daha iyi değil mi
2minika aysmom1 haklısıniz arayıp ogrensem olur aslında . Zaten şuanda da yufka katmer gözleme bazlama pisi yapıyor . Elide çok lezzetli 🤤
Efy Küçücük bi yer bile işinizi görür bence neden olmasın ki çok büyük maliyetler gerektiğinide düşünmüyorum hatta sosyal medya üzerinden bile satış yapabilirsiniz
2minika Efy evet çok büyük bir yer gerek yok diye düşünüyorum bend e. Şu anda da ek olarak katmer gözleme bazlama pisi yapıyor zaten ☺️
2minika Meva21 ben zaten sadece pisirebiliyorum acaba açsak bende kahvaltı gibi katmer gözleme çay vs. Servis mi yapsam diye düşündüm 🤭 ekstra olarak yaptıkları şu anda da var ama işte benim cesaretim yok ☺️
2minika Noname21 herkesin aile yapısı farklı canim ☺️ kayınvalidem kendi 2 yıldır yapıyor zaten kazandıklarını da hep bize harcıyor banada sürekli biseyler alır kenara koyayım paramı demez . Benim yapaamayacgimi biliyor zaten 2 çocuğum var tek yapabildiğim de pişirme ve satış servis olur gerisini kendi yapıyor kayinvabam pişiriyor hatta ☺️
Noname21 2minika e o zaman gözleme falan ile başlarsınız sonra erişte mantı satarsınız yöresel peynir falan iyi olur
2minika Kafamda ki soru isar3ti aslında birde şu var yazmamisim . Kayınvalidem şimdi büyük şehirde ben ilçe de . Tamam dersem düzenini bozup buraya gelecek . O yüzdende cesaret edemiyorum pek
2minika sezer2022 evet vergi fatura vs. Gideri olacak baya . Aslında daha iyi olur il ama benim eşim memur o yüzden ha deyince gidemiyorum bı yere eşimin tayin yazmasj falan gerekecek bı sürü iş . Şu an benim bulundugim yer de kayinvalidemlerin kendi memleketi onlar yok ben varım ☺️
2minika Ecemsultan bı düşünmeye başladım . Hafta sonu gelecek bı kaç yer bakıp değerlendirmek lazım kafamıza yatarsa güzel olacak diye umuyorum☺️
2minika Noname21 inşallah canim yarın kosgep le görüşecegim bakalım destek vereceklerse ben giderim il’e yufkanın yanına ekstra şeyler illaki koyarız 🥰