semaa94 Kızlar 27 günlük bebeğim var kontrole gittik kilo alımı az dedi emziriyorum normalde çişli sayısı iyiydi ama demekki yaramadı sütüm 😢😢😢 hangi mamayı almalıyım 10 gün mama takviyesi yapıcaz dedi yardımcı olur musunuz
babybabylove semaa94 Bizde 28 günlükken gittik kilo artışı az dedi her emzirmeden sonra golden goat 1 ölçek veriyorum 1.5 hafta geçti ne kadar farketti bilmiyorum. Ortalama ne kadar emziriyorsunuz 20 şer dk denildiği halde her bir emzirmem toplam 1.5 2 saati buluyor
semaa94 babybabylove Aynı şeyi yaşıyoruz benim bebeğimde 1 saat emiyor bazen bugün kontrol e gittik geriden geliyor kilosu dedi 10 gün mama verelim her emzirmeden sonra 60 cc 90 a kadar çıkabilirsin 3 saatte bir olucak şekilde 2 ölçek dedi . Şimdi mama araştırıyorum acaba hangisi iyi ve kilo aldırıyor. Sütüm de var ama hiç bişey anlamadım çok moralim bozuk
semaa94 babybabylove Evde tartınız var ise ilk bebeğiniz ile çıkın sonra kendiniz çıkın kilo alıp almadığını anlarsınız az çok . Hangi mamayı kullanıyorsunuz bana 2 ölçek dedi istediğini kullanabilirsin dedi
babybabylove semaa94 Golden goat içeriği anne sütüne yakın diye almıştım 2 ölçü verdiğimde kustu bir kaç kez fazla geldiğini düşündüm 1 ölçü veriyorum o yüzden
babybabylove semaa94 Denedim ama tartıdan tartıya çok farkediyor hastanede 3800 çıktığı hafta sağlık ocağında 4200 çıktı bu hafta evdeki tartıda 4200 çıktı kestiremiyorum doğum kilosu 3350 idi hastanede tartıldığında