Elflnaaa 5,5 aylığz kakada siyah iplik gibi şey gördüm ek gıdaya geçtikten sonra oldu siz de oldu mu hiç
Poly-ana Elflnaaa Çocuk doktoruna sordum gösterdim ben onları bizde de oluyor arada demir vitamininden kaynaklı korkulacak bir durum değil dedi
Tftmnr Belki saçınızdır benim bebeğim de saçımı yutmuş kakasından çıkarken gördüm bi kere de poposuda Kaka yaparken çıkarmış yarısı içinde kalmıştı aşırı korkmuştum elimle çektikçe geliyordu 😱😢
Elflnaaa Suneyye060605 evet muz vermiştim çoğunuzda öyle demişsiniz demek ki korkulacak bir şey yok teşekkür ederim kızlar
Edaanurum Bizimde ilklerde isot tarzı mukus tarzı şeyler oluyodu besin alerjiside olabiliyor canım 1 yaş 3 aylığız ve yumurtaya alerjimiz çıktı daha yeni öğrendik
Elflnaaa Poly-ana size bir şey soracağım uyutuyorum yarım saat sonra kalkıyor gazı olmuş oluyor gazı da çıkarıyor daha da uyumuyor sizde de oluyor mu böyle bir şey ama uyutmadan önce gazını çıkarmış oluyorum
Poly-ana Elflnaaa Bizim gaz problemimiz 3. Ayda bitti şimdi 8 aylığız bilemiyorum şuan gaz sorunumuz yok rahat çıkarıyor