Cold mix bebeklere uygun değil her ne kadar uygun dense de böyle kazalar oluyor. Geçenlerde benimde oğlumun burnu tıkandı aklımıza ilk o geldi abim oğlunda kullanmış bende biraz araştırınxa böyle yanmaların olduğunu gördüm ve kullanmadım. Ayrıca aşırı keskin bir kokusu var kendi tıkanıklığımda damlattım geçen akşam 2-3 damlada resmen mutfak koktu buram buram bu kadar keskin bir kokuyu oğlum solusun istemezdim iyi kide damlatmamışım. Lütfen ürün almadan önce iyice araştırın. Nasatol kullanıyorjm ben 2-3 aylıktan beri doktorumuz önerdi doğal hem virüs ve bakterilere engel oluyor hem rahatlatıyor. Coldmix vb damlalar bitki özlü alerji bile yapabilir. Bir ara toplatılmış hatta araştırdığımda gördüm. Lütfen doktorunuza danışmadan kullanmayın böyle şeyler o önerse bile siz yine de bi araştırın doktorlarda yanılabilir onlarda insan. Geçmiş olsun çok bir sağlık kuruluşuna danışın. Birde damlatacaksanız da teniyle temas etmeyeceği bir yere damlattığınızdan emin olun. Ben damlattığım hırkanı odaya bile almadım gece yatarken aşırı keskin kokuyor çnk.