ArEyMu [silindi] bizim de bakar mısınız atağa 🥰 23 Eylül doğduğu tarih 11 ekim beklenen tarih erkek bebek
IKRA_21 Sbl3327 yani burdan hesaplayınca 54 gün sonra tekrar atak olacak diyor. Ama forumdaki bir arkadaş 1 ay önce hesaplayınca o zaman ayaktaydı ve bu son atak bir daha atak olmicak demişti. Şuan 76. Haftalik 1 buçuk yaşına girmek üzere ☹
Busekayra16 [silindi] bizimkini de hesaplama şansınız var mı acaba rica etsem bu linke göre 3 gün sonra atak diyor 🤦🏻♀️ 17 Eylül Doğum tarihi, beklenen 24 Eylül. Erkek bebek
IKRA_21 [silindi] Dimi canım benimde öyle çıktı benim kızımada bak istersen canım sana zahmet 12.06.2018 doğumlu doğması gereken tarih 24 haziran dı
MucizemGeldi3545 Cikolata bizde 28 eküm doğumluyuz düzenli olan uykumuz iki gündür yok oldu gitti anlamadım valla. Bu linke baktım 2 gündür atak döneminde diyor doğru mu tesadüf mü bilemedim. Sizin varmı bildiğiniz bi program byle atak hesaplayıcı
Cikolata MucizemGeldi3545 benim yok kuzum burada bir hanımefendihesapladı sağolsun daha 5 gün varmış atağına aynı şekilde 2 gündür cok huusuz geceleri 3e kadar uyumuyor gündüzde mecburen sallıyorum bıraktığım an uyanıyor 🙄😔
Tgce16 [silindi] yaa acaba benim içinde bakar mısınız uyku problemi yaşıyoruz atak kaynaklı mı acaba .. 24 Ekim'de doğdu erkek 30 Ekimde beklenen
Ndoruk [silindi] bana da bakar mısınız ? 11.06.2019 doğum tarihi erkek bebek 17.06.2019 tahmini doğum.