noluyasanagenemiros Var mı aptamilin süt alerjisi mamasını kullanan tadı nasıl? Evolvia bebeğime yaramıyor
ezgicomert noluyasanagenemiros alerjik mama kullanırken pregomin as kullanıyordu oğlum tadında sıkıntı yaşamadı hiç. Mamayı ilk yaptığımda azcık biberon kapağı açık bekletiyodum sadece kokusu gitsin diye
Gulay-07 noluyasanagenemiros alerji maması için rapor nasıl alınıyor acaba bebeğim 6 aylık oldu bu zamana kadar kullanmadık ama kullanmayı düşünüyorum ek gıdayı reddediyor özel alerji doktoru kontrolü yüz
hunilimomy noluyasanagenemiros nestle alfamino deneyin hem güzel kilo aldırıyor hemde tadi diğerlerine göre daha normal sayılır
ezgicomert noluyasanagenemiros tadına bakmadım ama kokusu kötüydü her markanın benzerdir diye düşünüyorum alerjik olduğu için
noluyasanagenemiros ezgicomert evolvia bize yaramadı bebeğim hiç kilo almadı 2 haftadır ne yapacağımı şaşırdım
ezgicomert noluyasanagenemiros alerji bitene kadar çok bi kilo alımı beklemeyin bence en azından oğlumda öyle oldu🤷🏻♀️ birazda yapısıyla ilgili tabi
noluyasanagenemiros Gulay-07 alerjisi varsa zaten doktorun kendisi rapor vermesi gerekiyor bize doktor kendisi yazmıştı
noluyasanagenemiros ezgicomert benimde hiç bilgim yok ki kilo alımını geçtim eskisi gibi kesik kesik de kusmuyor mamayı olduğu gibi kusuyor 🤦♀️
hunilimomy noluyasanagenemiros evet alerji maması biz aptamili iciremedik zorla içirdigimde de ya kusardi yada gazdan kabızlıktan ağlayıp dururdu arkadasimin bebegi de alerjikti o alfaminoyu verdi denemem icin hic zorlanmadan icti bebeğim kilo alımı da gayet iyi oldu