Merhaba anneler🌸 öncelikle Allah’ım hepimize yardım etsin evlatlarımızı bağışlasın sizlere bir sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim şuan iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var 💕
Benim kızım 14 ay 8 günlük .
Kızım son 1 haftadır çok değişti resmen kızım gitti yerine başkası geldi diyebiliriz.
Kızım çok uysaldı uyku saatleri akşam 8.30 sabah 8 öğlen 11.13 arası ikinci uykusu ise 3.30 4 ya da 4.30 arasıydı fakat son 1 haftadır kızım asla ne gündüz ne gece uyumuyor dün gece sabah 5′e kadar ne yaptıysak susmadı ağrı kesici verdim hiçbir şeyi yok aslında uyumak istemiyor 3.30 4 uykusu asla uyumuyor 12 de uyusa 1.30 2 gibi uyanıyor sadece bu saatlerde uyuyor bugün onuda uyumadı çıldıracağım akşamları da artık 10 gibi uyumaya başladı sürekli ağlıyor huzursuz memnuniyetsiz anlam veremedim başına gelen oldumu bazıları gündüz uykusunu 1 defaya düşür diyor öyle mi yapsam acaba güzel annelerim bana bir fikir verin ne olur ihtiyacım var 🤍 uyku saatlerinimi degissem siz nasıl yapıyorsunuz bu arada dişte çıkarıyor ama ona bağlamadim daha öncede çıkardı bence uyku saatleri değişmeli diye düşünüyorum ama kaç kaç yapacağımı bilemedim teşekkür ederim iyi günler 💕🌸