MyDarlingSon Kızlar ya 1 haftayı geçti böyle göz arkalarım mı desem alnım mı desem tuhaf bir ağrı hissi var ama arada mideme de vuruyor bulantısı. Eğer aranızda böyle bişi yasyaan varsa diye sorim dedim bi doktora gitmeyi düşünüyorum
Lunaluu MyDarlingSon mevsim geçişinden dolayı benimde migrenim çok arttı. Aynı ağrı bendede iki gündür var 😫😫.
TheMomm MyDarlingSon Sinüzit var bende böyle oluyorum belki migrene de çevirmiştir bayadir gitmiyorum doktora çünkü saçların ıslak gezme benim o yüzden çok olurdu
Tomris-Hatun MyDarlingSon sinuzittrn selamlar 15 gune dogru gidiom kafami yaricam artik … alerjik sinuzit bendeki bu mevsim gecislerinde oluyor
MyDarlingSon Tomris-Hatun Ya tam olarak nasıl bişey peki noluyo korkuyorum artok başka bişeymivar siye 🥺
Defne2022 Aynısı bende de oluyor. Saçınızı mutlaka kurutun, birde migren için gün içinde ara öğün yapın, kan şekerinin düşmesi de migreni tetikliyor. Ayrıca çok baharatlı, acı tüketmemeye çalışın. Bir nebze rahatlıyor beni bunlara dikkat edince.
Derya-Anne MyDarlingSon bende de sinüzit var direk gözlerime ve mideme vuruyo ağrısı bazen tutarsa tam tutuyo
Derya-Anne MyDarlingSon elle muayene ediyolar genelde burun kenarlarina göz altlarına alın kısmına elleriyle baskı yapıyor doktor ağrı varmı diye soruyo bide tabi film istiyorlar sinüzit veya migren hangisi olduğunu anlamak için benim yıllardır sinüzitim var
Derya-Anne MyDarlingSon bilmiyorum ki canım ağrı kesici falan veriyorlar ama kalıcı olarak tedavisi varmıdır hiç bilmiyorum