GunesSila Merhabalar kızlar Uyku tulumu alma zamanı artık geldi diye düşünüyorum 🥲kışın genelde bizim ev 20-24 derece olur. Hangi tog değerli almam lazım sizce? Lcwden alacağım
Mom098 GunesSila geceleri annemin evi 22 oluyor ben LC waikiki 2,5 tog ile yatırıyorum içine sadece askılı zıbın o kadar Terlemiyor güzel oluyor
Filizlidya Bende lcwden kızım için 1,6 tog aldım suan askılı zıbınla yatırıyorum duruma göre içini kalınlaştırarak giydireceğim 2.5 tog aşırı kalın
GunesSila Filizlidya evet bende gördüm bugün onu o yüzden 1.6 aldım zaten üstündeki derece de çok yüksek sıcaklığa göre değildi yanlış hatırlamıyorsam 18 - 20 dereceydi 1.6 togu
Nisaaabbk 1.6 tog kaç derece için? 2.5 tog kaç derece için ? Uyku tulumları icerisind derecesine göre ne giydiriyorsunuz ???
GunesSila Nisaaabbk ben aldım bugün lcw den 1.6 tog 20-24 derece evim genelde kışın yeter çok çok dediler 2.5 tog çok kalındı
34aysenuR55 NilDua bende 2 tog aldim e bebekten yikadim denicem bence iyi altına tek zıbın giydiriliyomuş…
Mom098 GunesSila aslında öyle gibi gözüküyor ama ben şu an yorgan ile yatmaya başladım sonuçta bebeğin üstünü örtmediğimden dolayı mantıklı geliyor
Yarenylmzz GunesSila 2.5 tog aldım bugün bende . Bedeni de büyük almışım yorgan gibi giydi kızım miss 😅😅
GunesSila Yarenylmzz 1.6 tog aldım ben bakalım deneyerek göreceğim içine zıbınla giydirip bi yatıracağım yıkadım kuruyor 🤭🤭🤭