MerveKantekin23 Merhaba serum ile bebeğimin burnunu temizliyorum bebeğim 69 günlük yeşilimsi bi miktar mukus çıkıyor sonra şeffaf mukus geliyo sizce hasta mı oluyor başka bi sorun yok endişe etmeli miyim?
SevgiOzd MerveKantekin23 şeffaf olan burnu ıslandığı için serumla o yüzden geliyor her yapışımda şeffaf gelir hala bizim
MerveKantekin23 SevgiOzd sabahları yeşil oluyo bi miktar acaba hasta mı olcak bilginiz var mı malum havalar değişik
MerveKantekin23 Elifumay_devrilmez66 eczaneden paket serum alıyorum birde bi kaç adet şırınga 2 cm çekiyorum burun deliğine dayayıp bi kerette sıkıyorsunuz diğer delikten çıkıyor temizleniyor burnu sonrasında da burun aspiratörü ile çekiyorum bu şekil de tavsiye ederim doktorlar öneriyor çoğu hastalığı engellediği söyleniyor
Elifumay_devrilmez66 MerveKantekin23 bilmiyodum teşekkür ederim ilk çocuk olunca yeni yeni öğreniyorum 🤗
babybabylove MerveKantekin23 Ben bu şekilde denemeye çekindim yanlış bir şey yapar mıyım bir yerine kaçar mı diye daha detaylı anlatabilir misiniz yatırarak mı yapıyorsunuz kucakta mı ikisinede sıkıyor musunuz tek 2 ml mi aslında youtube da da gördüm ama bir de siz yaptığınız için sormak istedim yöntemler farklı olabilir 🙏 Bende mini sprey şişesine serum fizyolojik koydum bir fıs sıkıyorum aspiratör ile çekiyorum ama yeterli olmuyor tabi en sağlıklısı sizin yaptığınız
SevgiOzd MerveKantekin23 ilk aylarda öksürüyordu burnu tıkalıydı doktorumuz yeşile dönerse getir demişti bize artarsa eğer yeşili bi gösterin bence
MerveKantekin23 babybabylove merhaba ben kucağıma alıyorum lavaboya doğru eğiliyorum o şekil sıkıyorum
MerveKantekin23 SevgiOzd durumamadım gittim dün nezle başlangıcı dedi bebeklerde fazla alternatif yok maalesef burnu temizlemeye ve emzirmeye devam et dedi