Zlhaanne garfield_ vardı çok zorlandım mamasına katilastirici alırdım Bebelac marka bide reflü yataginda yattı eğer yoksa çarşaf altına eğim yapın daha yeni geçti 15 aylik
Atillaveannesi garfield_ Şurup kullandık oğlum ayrıca yavaş akışlı biberon beslenme sonrası hemen kaldırmadım karnına baskı uygulamadım katı gıdaya başlayınca azaldı ve geçti şuan 8 aylık kusmuyor reflü yatağı da kullandık zor bir süreç kilo alımı iyiyse sorun olmaz yan yatırın uyurken dikkat edin bir an önce geçer inşallah
sema_068 garfield_ mama ya da süt içtikten sonra sizinki de ağlıyor mu? Benim bebeğimde de var reflü. Mama içerken bir şey yok bitince bi anda gaz geliyo gibi geriyo kendni ağlamaya başlıyor
Aysegunes garfield_ doğduğundan beri kusuyordu kusmanın hertürlüsünü yaşadık günde sayısız üst değişiyorduk nefeste tıkanma sürekli yutkunma kızarma böğürme vardı kilosu normaldi doktorumuzu Gaviscon şase toz verdi onu kullanıyorum biraz daha iyi ama geçmedi
garfield_ Zlhaanne yaa 6 ay demişlerdi geçiyomuş 6 ay olunca 15 ay çok uzun umarım kısa sürer boğuluyo çünkü hep başında bekliyorum kucağımda gezdiriyorum hiç bişe yapamıyorum😔
Zlhaanne garfield_ ooo az yaşamadım onları fışkırarak kusardi katilastirmadan mama yemezdi anne sütünü bile katilastir ver dedi doktor 4 ay emdi sadece biberona alıştı
garfield_ Zlhaanne nasıl katılaştırabilirim acaba anne sütünü oğlum biberon emzik almıyo biberona alıştırmak istedim ama yok 2 aydır çabalarım boşa çıktı biberon ağzına verince çığlık çığlığa ağlıyo meme istiyo
Zlhaanne garfield_ değişik biberon markası deneyin illa birini tutar çünkü çok sıvı olduğu Zaman fışkırarak kusuyor
garfield_ Zlhaanne çok denedim avent lansinoh yok mamayı hiç sevmedi kaç mama denedim ama ilaçlar yaradı düzeldi biraz
garfield_ maygirl biz yaşıyoruz hırıltısı çok oluyo gaviskon bide motis şurup kullanıyoruz ilaçlar iyi geliyo sanki
maygirl garfield_ bizdede var o sorun ayrica reflu ve gaz oldugu zamanlar tıkanıyor fazla yutkunma refleskinde bulunup anlık nefes almada zorluk yasiyor yerinden kaldrip agiz asai sirtina vurunca duzeliyor.timus bezi buyukmus 1 yasinda gecer dedi doktor
garfield_ maygirl ilaçlar bizde işe yaradı ama keşke bu kadar küçük bebeğe kullanmasaydım mecbur kullandım yetişkin ilacı vermiş resmen bişe olmaz diyo dr ama bilemedim yine kullandım eskisi gibi olmuyo
maygirl Sizdekini blmiyorum ama bizde timus bezinden kaynakli hırıltı war reflu de olunca hırıltı olur 2 si brlikte bebegi skıştırır demisti doktorumuz.azalfıkca hırıltıda azaldı ama.reflu be timus ani tıkanıklık nefes almada zorlukta yaşatıyordu çunku.
nergiz4155 Benim bebeğim üç aylık reflü burundan kusuyor kustugunda burnunda tıkalı kalıyor nefes alamıyor morarıyor taki burun aspiratör çekene kadar nefes alamıyor elimizde cırpınıyor kafasını geriye atıyor
garfield_ sema_068 ben ilaç kullandım hemen o kadar ilerlemedi aslında kullanmak istemiyorum ama mecbur kaldım boğuluyodu çünkü ilaçlar yaradı ama şuan iyi evet reflüsü devam ediyo ama çok kötü deil ilaçları ara ara kullanıyorum yine
maygirl garfield_ gecmiş olsun.Doktorunuza guwenin bence…bakın iyi gelmiş diger sekilde gercektrn anne icinde bebek icinde zor oluyor.😊