gizo20 Merhaba hanimlar, benim iki senedir bir kedim var. Dogum yaptigimdan beri sanki kedimle yakinlasinca bogazimda tüy hissi oluyo.. dogumdan sonra böyle bi durum yasayan oldu mi yada alerji sonradan gelme ihtimali var mi acaba. :(
63_hulya_63 gizo20 alerji sonradan da oluşabilir .ben bu yaşıma kadar alerji nefjr bilmezdim şimdi herşeye alerjik oldum
Ozgee59 gizo20 kedi alerjisi sonradan çıkabiliyor malesef. Ablamla beraber yaşadığımızda kedi almıştık kedi 2 yaşına geldiğinde ablamda alerji çıktı. Kedi şuan bende ablam ne zaman bize gelse çok kötü oluyor.
gizo20 63_hulya_63 yaa gercekten mi dediginiz gibi bende bilmezdim piskolojik sandim, ama ayrilmak mi zorundayim o zaman acaba sizce
Ysgl26 gizo20 olabilir de olmayabilir de öncd bi alerji testi yaptırsanız iyi olur. Anne olduktan sonra bebeği koruma güdüsünden de öyle hissediyo olabilirsiniz.ama kedi alerjisi sonradan olmaz bildiğim kadarıyla. Hem Öyle kediye alerjiniz olsa yaklaşmayı bırak kedinin olduğu eve giremezsiniz.. nefes alamazsınız sğrekli çksürür hapşırırsınız.. kaşınır vücudunuz.