Serpilyldz Hasta olduğu için antibiyotik ve öksürük şurubu falan verdi dr. biri alerji yaptı sanırım kızarıklıklar var dr. a gitmelimiyim hemen yoksa sabah mı gitmeliyim akşamüzeri az vardı şuan çoğaldı ne yapmalıyım bebeğime bişey olur mu
Oburiks Serpilyldz Doktora götürün, sabaha kadar daha da ilerleyebilir . Erken müdahale her zaman iyidir
Pamukanne1 Serpilyldz muhtemelen antibiyotik alerji yapmış olabilir beraberinde ateş varsa götürün hemen tabi
beyzzsenturkk_ Serpilyldz alerjidir benimde kızımın antibiyotiğe alerjisi varmış bence bi acile gidin daha da yayılmasın
Busranehirmila Serpilyldz kızarıklıklar kabartı şeklindeyse eğer ürtiker olabilir ilaçların yan etkisiyle oluyor kızıma da olmuştu doktorumuza fotoğraf gönderdim hemen zyrtec aldırdı bize onu içirdik yarım saate geçti. Ama hemen ver ilerlerse acillik olur demişti. Arkadaşımın oğluna da oldu her yerinde yayıldı acilde 2 gün üst üste alerji iğnesi vurdular avil isminde. Onun öyle geçmişti. Doktora ulaşamıyorsanız mutlaka acile gidin
Serpilyldz Oburiks öküzzz horul horul uyuyo bişey olmaz sabah gideriz diyo bende sürekli oğlumu kontrol edip duruyorum ne yapacağımı bilemedim
Oburiks Serpilyldz siz kalkın hazirlanin, eşinize taksi çağırdığınızı ve gelip gelmeyeceğini sorun kalkarsa ne âlâ kalkmazsa da gerçekten taksi çağırıp gidin , önemli bir şey olmuş olabilir Bebek sonuçta bünyesi bizim kadar sağlam değildir
Mevelse Serpilyldz alerji şurubu vereceklerdir. Antibiyotik alerjisi bebeklerde görülüyor antibiyotik kesip başka bir antibiyotik yazacaktır
Serpilyldz Oburiks gitmedik ama sabah gittim dr. hastalığını dışarı atıyo falan dedi bişey yok antibiyotiğe devam dedi anlamadım gitti valla