gurturk Bugün yeni bir yiyeceğin ilk tadım günüydü gece baktığımda göğüs kısmının sol tarafında sadece noktalar vardı. Alerji belirtisi mi? Ne yapmalıyım?
Sarebebek_ gurturk ya evet bizdede var hatta geçmedi 3 gündğr dalan sadece göğüs kısmında var ben isilik gibi düşündüm annem isiliğede benziyor dedi resimdekiyle aynı
Minaa66 gurturk evet bnde meyve puresi verdim ilk boyle hafif oldu ikinci cogaldi ve yayildi baya gecti bir kac gune buyuk ihtimalle pureden vermiyorum bir sure onu bklm
gurturk Sarebebek_ yeni bir yiyeceği verdiğim için açıkçası aklıma isilik gelmedi yarın doktoruna soracağım bakalım ne diyecek
gurturk Sarebebek_ sabah baktığımda gitmişti noktalar doktorumuzla görüştüm hafif bir reaksiyon göstermiş ve geçmiş devam et eğer artarsa 1 hafta ara ver gene ver dedi
Betulyilmazzz 3 gün kuralı ile gidin. İkinci günde tepki verirse 3. Gün denemeden başka, besine geçin. İlerleyen zamanlarda tekrar 3 gün kuralı ile o besini deneyin böyle böyle anlarsınız, alışır vücudu
gurturk Deryac00 hafif reaksiyon göstermiş yediği şeye vermeye devam et eğer çoğalırsa 1 hafta sonra ver dedi. Bende verdim ve gene aynı oldu maalesef bir süre erteledik yiyeceğimizi
gurturk Minaa66 hayır ilk verdiğim de hafif reaksiyon gösterdi ikinciye verdim gene reaksiyon verdi dr muz 1 hafta ara ver sonra bşr daha ver dedi bakalım