Haribo42 Omerasaf38 minies cok islak birakiyor altini ve ic hacmi ufak hemen ama hemen doluyo bir sleepy degisene kdr 2 minies gidiyo oyle soylim sana :) ben hic sevmedim. Digerini kullanmadim icerigi temiz olmadigi icin bende goon denicem elimdeki sleepy bitince
Haticedemir60 Omerasaf38 prima 💙ilk oğlumda onunla büyüdü bunada kullanoıyorum. İncecik bez. Sızdırmada yapmıyo
espalp Omerasaf38 minies kullanıyorum oğluma ama gündüzleri. Gece uzun süre dayanmıyor 🙄 diğerini hiç kullanmadım
Omerasaf38 Sleppy nin adı cıkmış bebeğim bir kere çiş yapsa bezin önü sisiyor hemen oda rahatsız ediyor
Defnecim Haribo42 ben slepy kullanıyordum ıslak bırakmaya sızdırmaya başladı goon aldım bi kaç gündür kullanıyorum 4 numara diğer bezlere göre büyük rahat lastikleri yumuşak ve sızdırma yapmadı sabah bakıyorum ıslaklık yok bezde ☺️
Haribo42 Defnecim oglum 6.800 kac numara goon aliyim buyuklugu sleepy gibimi sleepyde 3+ kullaniyorm yeni gecmistm
Rumeysa_18 Minies kullandığım en berbat bezdi ben çok denedim en güzeli paddlers goon ve evy baby yeni çıkanıydı bu üçünden biri tercih edebilirsiniz
Rumeysa_18 Haribo42 2 numara alın çünkü goon diğerlerine göre büyük benim bebeğim 7500 3 aldım ama büyük geldi
Haribo42 Rumeysa_18 hmm yok ben yinede 3 alirim cunku oglumun alti cok fazla pisiyo hafif bol birakiyorum :( bezin temas etmemesi lazim