Melkdmr61 Eğitim verenler süreciniz nasıldı benim bugün 4. Günümdü sürekli götürüyorum yapıyor ama kaçırdığıda oluyor ‘çişim geldi’ cümlesini tahmini ne zaman duyarım 🤣🤣 bu arada 22 aylığız kış gelmeden başlamak istedim uzun bir süreç sanırım
yagizko Melkdmr61 ben 18 aylıkken başladım kakasını hep kendi söyledi ama çişine ben götürüyordum bazen unuttuğum da kaciriyordu şuan 23 aylık 1aydir filan cisinide söylüyor artık.
melegim71 Melkdmr61 23 aylikken ogrettim canim 11gun demeye basladi cisi kakamizi tam coZemedik sadece
vfjun Melkdmr61 bende istiyorum aslında tuvalet eğitimi ni ama kızım daha bek konuşmuyor nasıl yaparım nasıl bir yol almam gerekiyor bilmiyorum vala şuanda 25 aylik
Sontvbukucu Melkdmr61 ben de 22 aylik basladim. Ilk 1 hafta sayılı şekilde kaka demeye başladı. Cise de boka da kaka diyordu. Ama cok az yani gunde 1 2 defa. Ne olduysa 1 hafta geçince oldu hem kakam cisim diyor hem gidip kendi yapıyordu.😂 sabredin olacak.
Sumak4104 yagizko oğlumda şuan 18 aylık nasıl başardınız ben bir türlü lazimliga oturturamadim çiş kaka da demiyor ama tuvalet eğitimi için belirtileri var bez takmak istemiyor gün içerisindeki çiş sayımızda azaldı
yagizko Melkdmr61 söyler söyler ama biraz sabır işi. Sakın sinirlenme kızma o zaman daha çok yapıyorlar. Bide daha küçükler eğer tuvalet eğitimiyle ilgili bı belirti göstermiyorsa sırf kış geliyo diye acele etme bizimki bezi hep çıkarıyordu asla takmami istemiyordu bide tuvaleti gelince belli ederdi o yüzden başladım yoksa seneye yaza birakirdim
arelinannesi1 Benim oğlum da 28 aylık 2 yaşına baya yaklaştı ama lazimliğa götürdüğümde ağlıyor istemiyor tuvaleti de istemiyor bezi de istemiyor ama çiş de demiyor ne yapacağımı bilmiyorum 🤦🤦
yagizko arelinannesi1 ben ilk banyoda zemine yaptiriyordum birlikte temizliyorduk peçete verip kendi poposunu sildiriyordum klozete kendisi atıp sifonu kendisi çekiyordu by by yapip alkış yapiyodu boyle eğlenceli hale getirebilirsiniz yada bı oyuncağını tuvalete götürüp önce ona yaptırabilirsiniz
arelinannesi1 yagizko o oyuncağı götürüp yapıyormuş gibi çok denedim onda bı çözüm alamadım ama bu banyoya yapma şeyini de denemem lazım aslında tutuyor da bezi yokken ama işte sıkışıyor o zaman da gelip söylese bı işaret verse gidip tuvalete veya banyoya yaptırırım da işte salıyor da birden bazen ay ne zormuş bu bez bırakma işi 😂🙏
Aysegullll233 Melkdmr61 27 aylıkken başladık biz bebem tamamen hazırdı ama ben değilmişimm 10 sonra anne çiş demeye başladı kakasına da çiş diyor. 1 buçuk ay oldu daha yeni yeni kaçırmalara azaldı
yagizko Sumak4104 ilk olarak bizde lazimlikla başlamadık banyoda zemine yaptirdim 15 -20 dakikada bir götürüyordum her götürdüğümde yapıyordu ama kendisi söylemiyordu yavaş yavaş onu da ogrendi
Bendanla Melkdmr61 ay benim bebemde 28 aylık 2 gündür başladım eğitime oda tam düzenli olmadı öğle uykusuna yatırdığımda bez bağladım gece de bağlıyorum siz nasıl yapıyorsunuz acaba
Melkdmr61 Bendanla bende uykularında bağlıyorum suan bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama bakalım yarın 5. Günümüz 1 ay üstünde durucam insallah olumlu sonuçlanır
Sumak4104 yagizko bende başlamayı çok istiyorum sizin yönteminizi deneyeceğim inşallah olumlu sonuç alırım 🥰