ilosasell Arkadaşlar yarın inşallah bir iphone telefonum olacak 😊 11 ve 12 arasında çok kararsızım. Kullanlar iyi ve kötü yönlerini yazabilirler mi?
Deletedmom_110 ilosasell 14 plus kullanıyorum 12 alın kesinlikle yeni model geldikçe diğerleri güncellemesi sorun oluyor senelerce güle güle kullanın🌺
DiyetteyimYiyemem ilosasell 3 sene 11 kullandım eşime lazım oldu ona verip kendime yeniden 11 aldım telefon ve fotoğraf düşkünüyümdür ama 11 üzeri olanlar cidden pahalı, gerek olmadığını düşünüyorum 11 hem kamera hem işletim olarak mükemmel bir telefon
ilosasell denizkizi_ 11inde güncelleme sorunu olur diyorlar çıkalı 4 yıl olmuş o düşündürüyor diğer gibi bende çok pahalı olsun istemiyorum
Umutveannesi ilosasell ikisi de aynı işlevi görüyor bir fark yok bence. Telefona çok para vermeye gerek olduğunu sanmıyorum ben 11 kullanıyorum memnunum başına bir şey gelmediği sürece yükseltmeyi de düşünmüyorum 😂 yaptığımız tek şey sosyal medya gezmek mesaj yazmak arama yapmak fotoğraf çekmek yani 11 yeterli bence
ilosasell Umutveannesi güncelleme sorun olur diyorlar o yüzden emin olamadım😑ben sağlam olsun diye iphone istiyorum aslında diğer gibi markanın da Bi önemi yok 😂
sglkc ilosasell Bende neredeyse 1 yıldır 11 kullanıyorum ve tüm kuzenlerim de 11 kullanıyo herkes çok memnun bende öyle 🥰 12 ye o kadar para vermeye gerek yok 3-5 sene sonra daha yüksek alırsımız 👍🏻
ilosasell sglkc aldığım telefonu inşallah en az 5 yıl falan kullanmam lazm hatta giderse daha fazla 😑 11 lere güncelleme sorunu olur diyorlar
susunbebekuyuyo ilosasell o zaman hiç şaşmayın 11lerinde max 5 senesi var uzun vade için 12 alın derim ama 12de üretilmiyor artık sanırım iphone iyice boka sardı