Öncelikle herkese selam. Artık gün geçtikçe daha da zorlandıgim bı problemim var, uyku. 4 senedir aynı dairede oturuyorum son 3-4 aydır gün geçtikçe daha da rahatsız olduğum bı takıntı oluştu bende. Duvarlarimiz çok ince yatak odamızla karşı dairenin banyosu tek duvar. Hal böyle olunca çeşmeyi acinca sesi odamızda yankilaniyor. Daha önce bu ses beni rahatsız etmezken son aylarda o sesi duyucam düşüncesiyle uyuyamıyorum hep kulagimda o ses yankılanıyor. Alt katının banyo sesi karşı dairenin banyo sesi.. nasıl anlatsam bilemiyorum nasıl böyle takıntı oldu bende bilmiyorum :( sırf bu sesi duymamak için salonda yatiyorum yok çok hafifte olsa duyuyorum gecenin 2si 3ü alarm gibi biri duşa girse direk uyaniyorum. Pencere açık uyuyordum korna sesleri zerre rahatsız etmezsen o su sesine direk uyaniyorum. Geçen hafta psikiyatriye gittim. Bana yoga yap 6 dan sonra çay kahve içme >!dedi . Bitkisel bı uyku ilacı verdi Emzirdigim için baska ilaçta vermedi. Verdiği ilacı kullanıyorum evet uykuya daha kolay geçiyorum ama o sesi duyar duymaz yine uyanıyorum. Acaba ben kafayı mı yedim gün geçtikçe hayat kalitem düşüyor cidden akıl verin benimle aynı durumu yaşayan varmıdır ki