Bir_bebek_bir_anne Merakımdan soruyorum kaloriferi açtık kuruluk oluyor bebeğimin sesi kısıldı birden hasta da değil ama hırıltısı var bende koydum soğan karanfil deneyen var mı ?
Kamale Bir_bebek_bir_anne ben denedim hiç bilmiyordum burdan önerdiler ve çook işe yaradı. Allah razı olsun bana önerenden hep dua ederim ona
Nil10 Bir_bebek_bir_anne kızım grp burnu tıkalı baş ucuna hemen koydm soğan karanfil hep yapıyorsun ben ise yariyo bence
inan-472 Bir_bebek_bir_anne instagramda hastalanmayancocuk hesabını takip et oradaki kürleri bayagı öven ve öneren var işe yarıyor
Woman35 Kamale nasıl yapıyorsunuz tam olarak karanfilleri soğana batırdım koydum odaya ama işe yaramadı
Kamale Woman35 odaya degil bün bebegimin yattığı yerde başına yakın bir yerde koydum. bebegimin görmediği bir yere çünki görürse karanfilleri söker agzına atar) yakın yere koymak lazım diye düşünüyorum
ikizlerimgozbebeklerim Kamale kuru soğana karanfil mi batırıyorsunuz? Tarif eder misiniz nasıl yapılıyor? Soğanı soyuyor musunuz?
2prensannesi03 ikizlerimgozbebeklerim soğanı ikiye kes canım o yarım soğana karanfilleri batır soğanın büyüklüğüne göre sayısını kendin ayarlarsın canım sonra başına yakın bir yere koy geçmiş olsun canım