Kızlar kaynanamın çok yakın bir arkadaşı var doğal taş satıyor ve aynı zamanda dini sohbet veriyor rüya tabiri vs çok samimiler. Ben nişanliyken yüzük takılır takilmaz kaynanam uzakta olmama rağmen hemen kargoyla taşlarla bileklik gönderdi bana işte bu kem gözlerden nazardan korur vs dedi ben nişanliyken kaynanama aşırı aşırı bağımlıydim inanır mısınız yemin ederim ki gece uyurken eşimi değil kaynanamı hayal ederdim onu böyle öperim birlikte çay kahve içeriz hediyeler alırım vs yani ona olan sevgim asla normal değildi hatta ailem arkadaşlarım bile şaşırıyordu annemden bile çok seviyordum neyse evlendim bı ara takmayı bıraktım. Sonra Kaynanam benden habersiz bir kolye yaptırmış bana da Dedi bel ağrın için yaptırdım bende o zaman hamileydim kaynanam bazen hoşuma gitmeyen şeyler yapıyordu yani içim içimi yiyordu ama cevap veremiyordum eşime de aynı eşim sebepsiz yere bana kızsa bişey yapsa ona bile cevap veremiyordum aciz suskun olmuştum hatta kendime inanamiyordum neden böyleyim diye neyse sonra kolyeyi takmayı bıraktım ve gerçekten o zamandan beri bı gözüm açıldı artık cevap verebiliyorum hakkımi savunuyorum yani kızlar acaba kuruntu mu yapıyorum yoksa böyle bişey yapmış mıdır vee hatta geçen kaynanam bana çok ısrar etti kolyeni tak diye bende ben inanmıyorum dedim sonra dedi ki kızım ben sana sanki büyü mü yapİcam da sen takmiyosun dedi bu lafı beni iskillendirdi