Kuzuletta Mama veriyorum ve geceleri 3 saate bir 3 ölçek olacak şekilde. Siz nasıl yapıyorsunuz? Gece uyandırıyor musunuz bebeğinizi beslemek için
1oznur Kuzuletta 2 saatte bir emzirerek buyuttum uyanmıyorsa da doktorun dediği aralıklarda uyandırın bi süre sonra kendi alışır
2boymommy Kuzuletta bizde 3-4 saate bir 4 ölcek iciyoruz uyandirmiyorum kendisi zaten belli ediyor aciktigini sesi gelmeye baslayinca hemen hazirlayip iciriyorum mamasini uyanmadan cünkü uyaninca geri uyumasi uzun sürüyor malesef 😐
Nrslcn Kuzuletta benim kızda mamayla besleniyor 90 Gr mama veriyorum geceleri uyandirmiyorum zaten kendisi uyanıyor en fazla 3,5 - 4 saat uyuyor ama gunduz muhakkak 2 saatte bir veriyorum
Kuzuletta 2boymommy Kaç aylık bebeğiniz. Ben de alarm kuruyorum üç saate bir ama bakıyorum hep 10-15 dk öncesinden kalkıyor
2boymommy Kuzuletta 2 ay 2 günlük canim ben alarm kurmuyorum zaten kipirdamasi yetiyor uyanmama hemen saate bakiyorum acikma saati gelmis diyorum bi kosu hazirliyorum hemen 😅
caretes Benim ki 1 ay 5 günlük yatmadan önce önce emzirip sonra mama veriyorum gece uyandırmıyorum kendisi kıpırdıyor acıkınca yanlış mı yapıyorum acaba
2boymommy caretes ben 1 Ay emzirdim sadece ilk 2 hafta uyandirip emzirdim daha sonra her 2 saate bir kipirdiyorfu zaten uyanmadan emzirip yatiriyordum.