Songul_hamza Bebegim tam üç aylık dün akşam saat 10 gbi emzirip uyuttum 2 buçukta kalktı emdi uyudu 5 gbi mizmizlandi emzirme için kalktım çok az emdi halada uyuyo emzirmk için uyandrmali miyim ilk defa bu kadar çok uyudu sizinkiler nasıl
Mavisever Songul_hamza hayır uyandırmayın kendi aç olsa uyumaz zaten. Bana doktorum kesinlikle uyandırma kilo alımı iyi bu çocuk 8 ssat bile aç kalabilir dedi. Tabi benim bebeğimmen fazla 3 saat uyur sonra acıkıp uyanır 🤣
ayssmt Songul_hamza ucuncu aydan sonra bebek uyandirilmaz dio doktorlar ama ilk uc ay 3 saatte bir emzirmek gerekio uyuyosa uyusun uyusunda buyusun aciksa uyanir
UmayGunes Songul_hamza Acıkırsa uyanıyolar zaten 😊 Siz uyandırırsnanız alışır daha sonra hiç deliksiz uyumaz alışkanlık haline getirir ileride de uyanır devamlı.
Eylulozlem1 Canim benimkide 3ay 2 gunluk 11 de yatyr 3 4 e kadar uyuyor hergun acıkınca uyanıyor kendin uyandrma
ma9419 Songul_hamza ben kırkından sonra hiç uyandırmadım ne zaman isterse o zaman emzirdim 3 buçuk aylık şu an kilo alımı da gayet iyi gidiyo
Songul_hamza ma9419 ya anlamıyorum bugün sanki doymak bilmiyor gbi geldi cok şık emzirdim saat belirlemedeen öğlen ağlıyordu acaba doymadigi için mi anlamadim