morlu_baby Kızlarrrr akşam 7 buçuk gibi bebeğime balık verdim bu arada 11 aylık .. 9 gibi mama verip yatırcam bişey olur mu ya ? Ortalama 1 buçuk saat olmus olucak
Tugcozden morlu_baby tamamen aynı soruyu sorucaktım bende bebeğime aynı saatte balık yedirdim ve aynı saatte mama verdim bişey olurmu diye tedirgin oluyorum lütfen bilenler yazabilirmi benimkide 11 aylık
Tugcozden Hyriye Baybars02 Birberenannesi Alerjikrinit Birde bugün yoğurt çorbası içmişti öncesinde unuttum onu balık verdim o yüzden korktum biraz ya
Birberenannesi Tugcozden balık tazeyse sıkıntı olmaz ama yine de balık ve yoğurdu aynı gün vermeyin ne olur ne olmaz. Ama emzirmek veya mama vermekte sıkıntı olmaz.
Alerjikrinit Tugcozden zaten artık bunun bir rivayet olduğu söyleniyor. Sütlü veya yoğurtlu bir şey yemişse bir kaç saat aradan geçsin
Sontvbukucu morlu_baby hicbisey olmaz balik verip uzerine emziriyorum. Balik bayatsa zaten bisey vermeseniz de zehirler.
yagmuraltintas morlu_baby balık tazeyse bir şey olmaz bir balık restoranına gidince balığın yanına bir çok yoğurtlu meze koyuluyor hiç bir şey de olmuyor olsa koymazlar zaten :)