Tozkan kızlar bu ikisi arasında kararsız kaldım. Kızım 6 aylık oldu sling kullanamıyoruz artık ama seviyor kucağımda etrafı izlemeyi bende öyle taşımayı seviyorum ama malum büyüyüp ağırlaşıyor rahat birey gerek sizce hangisi daha iyidir ?
LaMamaDellaCicala Tozkan kanguru 4 yasa kadar mi ah benim saf kocam gitti verdi onu yeni dogum yapan kadina simdi omzunda tasisin dursun…ben usttekini begendim digeri sofra bezinden hallice
ornitorenkperi Tozkan babybjörn nasıl ben ondan alacağım fakat acaba 1-1 buçuk yaşa kadar kullanabilir miyim bilmiyorum fikriniz varmı ya da fikri olan var mı
Dilaraortacc Ikiside çok çok iyi ama fiyatı biraz pahali solomombayb kullanıyorum o da aynı ergonomik dışında cepleri falan var çok rahat fiyatı da uygun
Tozkan Dilaraortacc evet fiyatları gerçekten fazla ama uzun vadeli kullanacağım için gözden çıkartmamda bir sorun olmaz. Üstü için bir ürün buldum birde hem bebek arabasına hemde kanguru üstüne su geçirmez içi polar bir ürün onda çepte var ama bu ikisine karar veremedim.
Dilaraortacc Tozkan huggberry kesinlikle harika ints ilaydagench kullanıyor kadin yuruyerek her yere gidiyor bacak arasida ayarlanabilir
Tozkan kelebekce Pahalı ama dediğim gibi uzun vadeli bu parayı çıkartıyor zaten. Slingte 6 ayın nerdeyse her günü kullandık 300 küsüre almıştık ilk upuzun bez dedik ama sonra hakkını verdi.
Tozkan LaMamaDellaCicala bende üsttekiler beğendim ama üstünü kışın kapatılan zaten yazında cıvıl cıvıl olur ve rahatlığı da önemli olduğu için alttakini alıcam sanırım. Evet 4 yaş için ama belki ağır olur da 2 3 e kadar yorulunca kucak isteyince daha rahat taşınır bunla diye keşke kalsaymış evinizde olsun oda o kadının kısmetiymiş🤷🏻♀️
Iremylcnkya07 Babybjörn kullandım ben çok güzel memnundum ben bebeğim ağırlaşınca çok taşıyamadım ama 11 aya kadar kullandım ben
Iremylcnkya07 ornitorenkperi Bu modeldi ama benim kullandığım yurt dışından gelmişti ama aynısı bununla
DenizinAnnesiiiii Merhaba hanimlar bende eggbaby nn var ergonomk kanguru hic kullnlmadi bebegm kolikti durmadi 3 ayddan snra kullnilablr 350 tlden verixem