livanurvealpinannesi61 içeriği ne olursa olsun, bütün doktorlar en faydalı şeyleri bile her gün düzenli vermeyin kendinize bir rutin oluşturun haftanın ya da ayın bir kaç günü vermeniz yeterli olacaktır diyor. Kakao alerjendir, genizeti semptomlarını artırır 1 yaş altı önerilmez sonrasında da az miktarda verilmesi uygundur. Keçiboynuzu da aynı şekilde hem alerjendir hemde düzenli ve uzun süreli kullanımda hormonal dengeyi bozar, erken ergenlik başta olmak üzere hormonal sorunlara sebep olur haftada 1-2 kere verilmesi uygundur. Her şeyin çoğu zarardır özellikle de ne olduğu kim olduğu belli olmayan şarlatanların fason üretimle üstüne bir logo basıp sattığı, şöyle kilo aldırır böyle iştah açar, boy uzatır cart curt diye sattığı şeylerin tümü bana zarar geliyor. Kendiniz demişsiniz içeriğinde bal, propolis ve keçiboynuzu özü var, bunları haftada 1-2 kere olacak şekilde karıştırıp ya da ayrı ayrı verebilirsiniz, en azından bildiğiniz güvenliğiniz yerden alır çocuğunuza nasıl bir şey yedirdiğinizi bilirsiniz. Şimdi kendi çocukları da yiyor diyebilirsiniz ben takip etmiyorum ama keşfette önüme düştükçe çocuklarını görüyorum ve bana hiç sağlıklı gelmiyorlar, büyük kızları daha çocuk ama bakın görün bir kaç seneye genç kız gibi görünecek çünkü şimdiden bile vücut hatları neredeyse bir ergen kız gibi, küçüğü zaten söylemiyorum bile fosur fosur normal bir bebek gibi mi duruyor sizce? Bu insanlar afedersiniz paranın köpeği olmuşlar, kendi çocuklarına acımıyorlar sizinkilere acırlar mı sanıyorsunuz. Kaç çocuk var bu ve bunun gibi ürünleri aman kilo alsın, bağışıklığı güçlensin diye verilip zehirlenen. Bu kadar sert çıkmanın sebebi şu, hepimizin anneyiz elbette bebeklerimizi çocuklarımızı en çok biz düşünürüz ama bazen çocuklarımızın faydası için sandığımız şeyler zarara dönüşebiliyor, sosyal medya ünlüsü olup ota çöpe burnunu sokan insanlar nice annenin canını yakıyor ve hem o annelere hem çocuklarına içim gidiyor. Yazık değil mi Allah korusun bugün alıp kullansanız yarın çocuğunuza bir şey olsa burada paylassanız yine hepimiz üzüleceğiz. Lütfen bu tarz kişilere aldanmayın çocuğunuza bilmediğiniz hiç bir yerden alınmış hiç bir şeyi vermeyin, bir şeyi alırken didik didik edin başkasının çocuğuna belki faydası var gibi görünüyor olabilir ama Trendyol yorumunda bile birisi içinde keçiboynuzu özü var bebeğim alerjik kullanabilir miyim alerjen mıdır diye sormuş ve hayır alerjen değildir kullanabilirsiniz yazmışlar, yazık değil mi o anne bilmiyor ki sormuş belki onlara güvenerek almış kullanmış ve belki de çocuğuna zarar vermiş. Hangi vicdan sahibi insan olacakları bile bile bunu yapar?